juni 06, 2015

Vel talt, Pia !
Christiansborg, lørdag den 6. juni 2015/kalo


PRESSEMEDDELELSE

 DF: Ryd op i islamistiske miljøer

”Det er direkte modbydeligt, at islamister turnerer rundt og opfordrer muslimer til at undlade at stemme, fordi Koranen er hævet over demokratiet. Det er helt uacceptabelt. Det viser, at visse muslimer overhovedet ikke burde befinde sig i et demokratisk land som Danmark, hvor vi netop har fejret 100-året for kvindernes valgret.”

Det siger Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard, efter at blandt andet salafisten Adnan Avdic opfordrer til at sende den danske grundlov ”til helvede”, og efter at den islamistiske organisation Hizb-ut-Tahrir på lærevideoer forklarer forskellen mellem ”menneskets love” og ”Guds love”. 

”Islamisternes undergravende virksomhed er anledning til, at Dansk Folkeparti endnu en gang vil kræve, at organisationer som Hizb-ut-Tahrir skal opløses, og at en indretning som moskeen på Grimhøjvej, hvorfra gale imamer har rekrutteret unge til hellig krig, skal lukkes omgående. Vi kan gøre det med Grundloven i hånden”, siger Pia Kjærsgaard. 

Hun henviser til Grundlovens paragraf om foreninger, der opfordrer til, eller virker ved, vold og peger på, at man for længst kunne have forbudt Hizb-ut-Tahrir, hvis den politiske vilje havde været til stede. 

”Det må efterhånden gå op for flere og flere, at det her er alvor og meget farligt for vores samfund. Det er kun få måneder siden, Danmark oplevede det værste terrorangreb i nyere tid. Angrebet var et resultat af netop den propaganda, som udgår fra de islamistiske miljøer. Derfor skal vi have kortlagt omfanget af bevægelser og foreninger, der kan betegnes som islamistiske – og så må vi handle konsekvent ved at forbyde dem”, siger Pia Kjærsgaard.  

_________________________________________________________________

Forbydes, ja.ikke fordi de tror på noget tøjeri, men fordi de opfordrer til og støtter myrderier!

Spydpigen