juni 28, 2015

Det svenske Forsvar har fået HBTQ (=multisex) certificat

Forsvarsmagten og Kirunas Idrætsforening har fået HBTQ-certificat

HBTQ (Sveriges multisex)-hysteri
http://avpixlat.info/2015/06/26/forsvarsmakten-och-kiruna-if-far-hbtq-certifierade-klader/
fra Avpixlat og Fria Tider

Et normkritisk HBTQ-certificaseret samfund er en af de seneste postmarxistiske påhit fra ven0strefløjen i desperat famlen efter nye diskussioner at legimitere sin existens med efter kommunismens fald. Den udbredte ængstelse over ikke at fremstå som tilstrækkelig politisk korrekt, gør det muligt for små marginalbevægelser med de "rigtige" spørgsmål på dagsordenen at få et helt uproportionelt gennemslag. Et par ferske exempler på dette er at Forsvaret nu forsyner sine uniformer med pride-flag og at hockeyteamet i Kiruna Idrætsforening får helt nye certificerede matchtrøjer med pride-bevægelsens regnbuefarver i logo'en.

"Visse sager skal man ikke behøve at kamuflere" er budskabet i Forsvarsmagtens sidste annonce. Man hentyder dermed til, at man har en fra normen afvigende sexform. Det omvendte spørgsmål er ikke interessant - hvorfor skal man skilte med sin sexuelle interesse, hvad enten man er heterosexuel, homoseuel eller tilhører de promiller af befolkningen som har nogen anden sexform end ovennævnte, er dette spørgsmål dog naturligt, ligesom følgespørgsmålet: hvad har sexuelle budskaber at gøre på Forsvarets uniformer?

Ifølge Forsvarsmagtens markedschef Robert Forss skal sexsymbolerne på militæruniformerne betragtes som "en fuldstændig naturlig del af vor brede kommunikation". I Forsvaret lader man op til at vise sig i den kommende pride-festivals årligt tilbagevendende pornografiske pride-parade.
Er der nogen, som ikke vil være ringere end ishockeylauget i Kirunas Idrætsforening? Her går man et skridt længere og har fået et reklamebureau til at designe matchtrøjerne fra grunden af. Disse har nu Pride-bevægelsens regnbuesymbol integreret med sportgruppens logo på såvel bryst som skuldrer.
Det ansås for så vigtigt at indføre det sexuelle HBTQ-budskab permanent i Idrætsklubbens påklædning, at man fik dispens fra det svenske Ishockey-Forbunds regler om, at 80 % skal udgøres af  sportsklubbens egne farver. Heller ikke her stiller man det, for mange nok selvklare spørgsmål, hvad har menneskers sexform at gøre på isen i en hockeykamp?

Oversat fra svensk artikel på FRIA TIDERs blog af Gertrud Galster
Hendes kommentar til ovenstående artikel:
Hvad har Forsvaret og Kirunas Idrætsklub betalt for dette undermålige pjat. Vi har set, at herregården Westsura  har betalet 100.000 kr. for lignende certificeringeshalløj. Hvad er det der foregår i Sverige?

___________________________________________________________________________

Kommentar til ovenstående:

Sveriges Forsvar samt Kirunas Idrætsforening bekender sig altså indirekte til den internationale kommunistverden og flager nu med den røde fronts regnbueflag for sex-mangfoldighed.
Dette sexforstyrrede tøjeri er ikke ligegyldigt, og det er hverken spøg eller satire!

Husker I læsere, at vor Vestverden blev oprørt over, at Moskvas borgere ikke måtte holde Pride-festival?
Putin forbød det. For han vidste hvad hele bagtanken bag pride-festivalerne gik ud på. Den var nemlig udtænkt af kommunister på baggrund af Frankfurterskolen og de kommunistiske langtidsmål (1963). Med uendelig evindelig snak om fri sex skulde man lige så stille nedbryde alle de demokratiske lande i Vesten. Det sexsnak, kommunismen spyede ud, skulde fordærve landene indefra. Fordærve landenes struktur. Thi ethvert samfund består af små byggesten, nemlig familier, kernefamilier, som slutter sig sammen i et større samfund (jvf.Menneskerettighedernes paragraf 16).
Denne kommunistiske taktik synes kommunismen at have succes med i EU, ikke mindst i de centraleuropeiske katolske tyske lande, hvor man i akademikermiljø faldt pladask på maven for den af EU og WHO i 2014 påbudte multisex-undervisning for børn fra børnehavealderen. I henhold til lovgivningen om skolepligt kommer Europas børn ind i skolesystemet fra børnehavealderen, hvorved forældremyndigheden til at bestemme opdragelsen er totalt overlades til myndighederne.  Enhver voksen kan forstå, hvad dette indebærer. Hvad de små lærer, bliver landets politik, når de som voksne skal bestemme.
Kommunismen greb til denne snigende taktik for at ødelægge selve grundlaget i vor vestlige kultur. Det må ikke underkendes som noget ligegyldigt. Derfor bremsede Putin taktikken: pridefestivalen i Moskva. Taktikken skulde bruges mod vore lande, ikke mod hans.

Spydpigen