juni 04, 2015

Voldtægt

Olbia på Nordsardinien 3/6 15: en pige er blevet voldtaget og skjult i måneder. Faderen og onklen er anholdt.

I ca. seks måneder er en pige blevet holdt skjult for at udnytte hende sexuelt. Faderen og onklen er arresteret af politiet i Olbia. anklagede for grov voldtægt. De to på henholdsvi 52 og 44 år tvang pigen med trusler, tæsk og fornedrelse i et afsidesliggende hus til sex med begge to.
Offret, som af efterforskerne beskrives som tydeligt værende " i en ubehagelig og sårende " situation, er blevet overgivet til en beskyttet bolig, mens far og onkel er blevet opsporet i området ved Olbia og sat i fængsel i Bancali.

Nyhedsbureauet  agi Italien

Spydpigens kommentar:

Der står ikke, om gerningsmændene er sardere eller indvandrere. Jeg gætter på det sidste. Islam har andre sexregler end vi i det kristne Europa. Ayatolla Khomeini skrev en snes sex-regler til sine undersåtter i Iran i sin "Blå Bog", som er oversat til engelsk. Heraf fremgår det, at en mand kan få sexuel nydelse af selv et lille barn helt ned til babyalderen. Pædofili er accepteret i islam, og det er vel grunden til, at EU - for at imødekomme indvandrerne - har taget flere initiativer til at få lovliggjort pædofili i de europæiske lande. Først og fremmest gennem teksten i Lissabon-traktaten og senere ved at kræve obligatorisk sex-undervisning af alle småbørn i Europa, hvilket man er i fuld gang med at gennemføre trods forældreprotester, bl.a. gennem Pegida.