juni 21, 2015

Kommunistpåvirkede


Måske nogen er blevet forarget over gårsdagens indlæg på Spydpigens blog om den svenske Skt. Johanneskirke i Gøteborg, som i grænseløs naivitet og "godhed" har sluppet fanden ind i kirkerummet, og det netop her ved midsommertid, hvor man skulde fejrer Skt. Hans. Festen druknede  i Sverige i øsende pøsende regnvejr!

Den svenske Skt. Johanneskyrka i Göteborg flagede med regnbueflag for at markere sit tilhørsforhold til den røde front, Afa eller hvad de nu kalder sig. Regnbueflaget introduceredes ved 68'ernes kulturrevolution. Dets mange farver symboliserede den efterstræbte kaotiske grænseløse multikultur f.ex. i den narkohandlende fristad Christiania. Og Regnbue-banken skulde finansiere samfundsomvæltningen. Nøjagtig samme idè ligger bag det opreklamerede homosexuelle spektakel, som kamufleres som "tolerance" og "godhed" imod en sexuel minoritet. Det var en bjørnetjeneste! Før i tiden var homosexualitet i Nordens lande accepteret i stilhed, men nu begyndte korporlige overfald og mishandlinger.

Den oppustede propaganda for alle mulige mærkelige former for sex har som hovedformål: at nedgøre og bagvaske det normale familieliv, hvor forældrer og børn danner kernefamilier. Man vender sig hadefuldt imod paragraf 16.3 i FN's Menneskerettigheder, som siger: 

"Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse"

"samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe" er byggestenene i menneskers samfund overalt på jordkloden. Tager du dem bort, braser samfundene sammen. Det er som at fjerne soklen på et hus.Når dette er sagt, så tro ikke, at den danske folkekirke er meget bedre end den svenske Skt. Johanneskyrka i Gøteborg og uinficeret med djævelskab.

Her er et billede fra Vor Frue Kirkes kor ved et homosexuelt 
arrangement i august 2009 under den røde domprovst Anders 
Gadegaard.