juni 02, 2015

Miljøparti ude i særdeles snusket miljø


Tysklands "Grønne" hærges af pædofile i fortiden

http://mit.jp.dk/arkiv/artikelvisning.aspx?articleID=7725595

Nu viser det sig, at De Grønne som formentlig eneste parti har støttet dømte pædofile og mere eller mindre bakket op om deres forehavender. Allerede sidste år kom det frem, at enkelte medlemmer havde en holdning til kønslig omgang med børn, som var strafbar.

Af Michael Kuttner, Jyllands-Postens korrespondent   22. maj 2015.

Tysklands alternative parti afslører en grum historie.
BERLIN - Flere tyske partier såvel til venstre som til højre for midten har skeletter i skabet. Det borgerlige CDU har ikke anmeldt pengegaver til skattevæsenet. Det socialdemokratiske SPD har navnlig i delstaten Nordrhein-Westfalen været hærget af korruption og pampervælde. På venstrefløjen har Die Linke fortsat politikere, der har været stikkere for det hemmelige politi i DDR.
Men næppe er noget mere pinligt, end hvad der er foregået hos De Grønne. Partiet opstod for 35 år siden som en alternativ bevægelse, der var imod atomkraft og militær, men gik ind for aktiv miljøpolitik. Man ville være bedre end de andre.

Nu viser det sig, at De Grønne som formentlig eneste parti støttede dømte pædofile og mere eller mindre bakkede op om deres forehavender. Allerede sidste år kom det frem, at enkelte medlemmer havde en holdning til kønslig omgang med børn, som var strafbar.

http://mit.jp.dk/arkiv/artikelvisning.aspx?articleID=7725595

Kulegravningen
I maj offentliggjorde partiets afdeling i delstaten Berlin resultatet af en kulegravning, som viser, at partiet ifølge lokalformanden Bettina Jarasch har »svigtet fuldstændigt«. Tre pædofile mænd, af hvilke to var straffet gentagne gange for misbrug, reklamerede f.eks. uhindret for sex med børn og unge. Samtidig vendte partiet forholdene på hovedet og betragtede misbrugerne som ofre, fordi de udgjorde en seksuel minoritet, siger hun.

De Grønne virker skånselsløse i deres opklaring og lover, at kulegravningen fortsætter. Man stiller også erstatning og anden hjælp i udsigt for ofrene. Det erkendes, at man er noget sent ude.
Allerede 1983 blev et medlem af De Grønne i sidste øjeblik hindret i at holde åbningstalen i Forbundsdagen, fordi man fandt ud af, at han ikke alene var pædofil, men også gammel nazist. Men man formåede at holde det hemmeligt.