juni 27, 2015

Svensk sexgalskab for tusindvis af kroner

http://www.friatider.se/k-nt-flyktingslott-fick-hbtq-certifierad-bastu·   17.juni2015

HBTQ  (=Alverdens sex) for  indvandrere

Migrationsværket

Mari Anna Helgesdotter har ledet HBTQ-certificeringen på Westsuras Herregård.
Det kendte "flygtninge"slot i Surahammar har fået certificering på en badstue.
Attendo-asylcentret er et af de første asylboliger som har fået en HBTQ-certificeret badstueog bl.a. kønsneutrale toiletter og "normkritisk indretning". Men alle asylsøgere fra 3. verden bryder sig ikke om disse fjollede skattefinansierede tiltag.

Asylsøgere i oprør mod HBTQ-indsats (homosexuelle, bisexuelle, transpersoner og queer) .

På gårdspladsen foran Westsura Herregård i Surahammar i Västmanland vejer den røde fronts regnbueflag. Det har det gjort siden indvigningsfesten den 30. maj, da personale og boende fejrede hbtq-certificering af boligen, skriver Migrationaværket på sin hjemmeside.
Certioficering indebærer at samtlige ansatte har måttet gennemgå en skattefinansieret uddannelse med sexorganisationen RFSL. Mai Anne Helgesdotter, som samordner  arbejdet med HBTQ-certificeringen på herregården, opgiver, at hun bl.a. har gjort toiletterne genusneutrale!

Det første vi gjorde, var at fjerne dame- og herreskiltene på WC'erne. De er bare løjerlige.
Hvorfor skal vi have dem? siger Mari Anne. Desuden har man indført en "normkritisk forholdningsmåde" i indretningen, så at personer ikke skal "fæste sig ved forestillinger om maskuline og feminine farver og hvad der anvendes."

Tidligere havde asylboets badstue kun åbent for mænd og kvinder. Men nu har den, der vil bade for sig selv mulighed for at gøre det. Det gælder at være åben og finde på nye løsninger. mener Mari Anne Helgesdatter.
Hvis vi får mulighed for at lave omklædningsrum, skal vi absolut se på, hvordan de skal udformes, så alle kan føle sig hjemme, siger hun.
Siden Westsura blev et asylbo 2011 har slottet være ramt af en meget lang række grove forbrydelser. Det drejer sig bl.a.om børnevoldtægter, flere tilfælde af mordbrand, hærværk, mishandel og mordforsøg. Og den ny HBTQ-certificering var ikke velkommen hos alle asylsøgere.
Regnbueflaget hejsedes undert klapsalver ved indvigningsfesten. Men den velkommedes ikke af alle.

En HBTQ-certificering for en gruppe på 25 personer koster ca. 100.000 kr., ifølge RFSL

Ophavet til dette skaberværk er en amerikansk myndighed eller indgår i udtalelse, lovtekst eller beslutning af svenske myndigheder og savner derfor ophavsret.
Se om ophavsret i paragraf 9 i Upphovsrättslagen (URL).


Ovenstående galskab synes at høre til bedrageri- eller pengeafpresningsforbrydelserne.