juni 29, 2015

Reelt er Schengen-landenes åbne grænser i sammenbrud. De enkelte lande gør, hvad der passer dem. De gider ikke vente på at EU holder sin del af aftalen: EU skulle lægge en stærk beskyttelse af EU's ydre grænser. Til gengæld skulle EU-landende åbne deres grænser. Vi har åbnet vores grænser. Holdt vores del af aftalen. EU har svigtet. Derfor har vi et EU, som er åbent som en hullet si.Det var en klar aftale. Betingelsen for at gå ind i Schengen var, at der var en effektiv beskyttelse af ydre grænser.
Når DF vil have kontrol ved vores grænser, er det, fordi EU ikke har overholdt sin del af aftalen. Det vælter ind med migranter i titusindvis. Hvor længe skal vi passivt se på, at det hele sejler?
Stop mobningen af DF. Hold op med de ubegavede udsagn om, at DF vil have en rød grænsebom og en tyk tolder. Hvor er jeg bare dødtræt af de multikulti-forstyrrede, som ikke fatter, hvad deres slaphed ødelægger. Også for alle de mennesker, som vi allerede har besluttet at tage under vores vinger her i landet og integrere.
Der er INGEN som kan være tjent med at lade stå til. Respekt til DF,at I holder fast.
Nu har vi endelig fået en blå regering. Og derfor skal dette vanvid stoppe. Danmark må beskyttes sig selv. Se dog lige ud over Danmarks grænser. Her gør landene, hvad der passer dem, når det kommer til grænsekontrol. Hvor længe skal Danmark være den latterlige duks i det EU cirkus? Selv inden for Schengens regler kan vi gøre rigtig meget mere for at sikre, hvad der vælter ind og ud over vores grænser. Artiklen fortæller, at også Tjekkiet har set skriften på væggen.

Kilde: https://www.facebook.com/profile.php?id=1037440459&fref=ts