juni 07, 2015

Politikernes tommetykt Hykleri

http://mortenuhrskov.dk/tommetykt-hykleri/

Så kom salafisterne ind i valgkampen. 
TV2News var så gode at give taletid til en ung beskægget mand, der sagde mange interessante ting og rundede af med to gange at sige ”I Helvede med demokratiet”. Præpositioner havde han det tydeligvis ikke så nemt med, men meningen gik nu hjem endda.
Der er ikke rigtig nogen nyhed her. I årtier har der i Danmark befundet sig mennesker, der har en temmelig anderledes opfattelse af, hvad der konstituerer et fornuftigt samfund. Intet overraskende her med andre ord. Men se, nu kommer vi til reaktionerne hos en række politikere:
”Vil man ikke det danske samfund, så synes jeg, at man skal bosætte sig under andre himmelstrøg.” (Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti)
”I Danmark holder vi meget af vores demokrati. Og ønsker man noget andet, så skal man kigge sig om efter et andet sted i verden at slå sine folder.” (Pia Olsen Dyhr, SF)
”Jeg græmmes! Derfor: Skrid ud af vores land, find en øde ø og kom ikke tilbage.” (Anders Samuelsen, Liberal Alliance)
”Men allerhelst så jeg, at de slet ikke var her.” (Inger Støjberg, Venstre)
Hvorfor er det nu lige, at en mand som den søde Adnan Avdic overhovedet befinder sig her til lands? Nå jo, nu husker jeg det. Det er noget med en lov, der blev vedtaget i 1983 og aldrig er blevet annulleret igen. Lidt smårettelser hist og pist er det blevet til gennem årene, men grundlæggende er det samme lov.

Denne lov giver vildtfremmede mennesker krav på asyl i Danmark, med mindre de danske myndigheder kan bevise, at vedkommende ikke er forfulgt, og ofte får de såmænd asyl alligevel.
Blandt disse mange spændende, nye mennesker vil der være en del, der foretrækker kalifatet frem for folkestyret. Det er virkelig ikke overraskende. Alligevel hyler vore folkevalgte op, som var de stukket. De må da vide, hvad det er, de har givet tilladelse til.
Vore politikeres hykleri kender virkelig ikke nogen grænser.


Kilde: http://mortenuhrskov.dk/tommetykt-hykleri/