januar 17, 2014

Vi ejes af storforetageder, store banker og et overvældende bureaukrati

Nigel Farage, lederen af det Uafhængige Parti i Storbrittanien, fordømte Grækenlands statsmionister, Antonius Samaras, ved et møde i onsdags i parlamentet, hvor han kaldte Samaras en dukke. "Du kan ikke tage beslutninger, du er blevet købt op, og du har givet op. Du kan ikke engang erkende at det var en misforståelse at indføre Euroen."
Nigel Farage angreb EU for at centralisere magten i Europa og berøve medlemslandene deres traditionelle suverænitet.  "Jeg foreslår, at du bytter navn på dit parti. Det hedder Ny Demokrati. Jeg foreslår, at du kalder det "Nul demokrati" Eftersom Grækenland nu er under udenlandsk kontrol har du opgivet demokratiet - det som engang blev opfundet i dit land."

Der udkæmpes en kamp mellen "nationalt demokrati" og "EU's statsbureaukrati. I kan sige hvad I vil, men faktum er, at folket ikke vil have "Europas forenede stater" De vil have et Europa med fritstående stater som samarbejder og driver handelsudbytte med hinanden.
Indtil nu har de fleste troet at selvom de ikke brød sig om udviklingen af EU, så var det uundgåeligt. Nu har man indset, at det ikke er tilfældet, og næste valg bliver et vendepunkt.