januar 28, 2014

Bloddryppende Tro!

Pavereliquie med pavens blod stjålet i Abruzzerne

En reliquie, en ampul med pave Giovanni Paolos blod er blevet stjålet fra den lille kirke, "San Pietro della lenca" under bjerget "Gran Sasso", som Giovanni Paolo holdt meget af.

Udover ampullen med pave Carol Wojtola's  blod er også et kors blevet stjålet fra kirken. Tyveriet skete for tre dage siden. Kirkens præst har sidst set  tingene i fredags. Da han kom tilbage søndag, var de væk. 50 politibetjente har gennemsøgt området omkring kirken.

Bjergegnen ved den lille helligdom holdt paven meget af. Han kom ofte til Gran Sasso for at spadsere, meditere og også for at løbe på ski.  Tyveriet fordømmes af formanden for det kulturelle Selskab "Skt. Peter della lenca", Pasquale Corriere, som er  initiativtager til turistfremstød for Gran Sasso med tanke på Woytyla.
Han slår fast, at der kun findes "tre reliquier med pave Giovanni Paolos (alias Wojtola's) blod i verden."

Myndighederne i Aquila har indledt undersøgelse. Motivet til tyveriet er ikke klart. Det er ikke udelukket at det drejer sig om satanisme. I Satans kalenderen angives dagen for tyveriet som starten på dæmonen Volac's herredømme, der er fremmanet fra 25. til 29. januar, altså den periode med det ugudelige minde om den sataniske, nazistiske  holocaust, "Erindringens Dag" hvor man forbereder Satans nytår, som fejres den 1. februar.

Kilde: Corriere della sera 27/1