januar 20, 2014

EU-diktaturet med italienske øjne

EU trænger sig på med en slags theokratisk* diktatur som ikke tillader nogen kritik. Tvært imod. Enhver, der måtte være af nogen anden mening risikerer at blive fyret fra sit arbejde og blive behandlet af alle som en pestsyg og tilmed ende i fængsel.
Kun få synes at huske, at de grusommeste diktaturer er begyndt med censur af visse ting, som ikke havde noget som helst at gøre med respekt for andres frihed, men som begrænsede alles frihed for til sidst at ende med Gulag, koncentrationslejre eller med døden.
EU er blevet et sådant uhyre, som opsluger vore liv for at ensrette os lige indtil sjælen, fordi man vil underkaste alle. Derfor har vi illegal masseindvandring. Den passer EU godt., fordi den medfører sædvaner og former fra stammesamfund, som sætter vor kultur tilbage.
Venstrefløjen, som ikke synes at se den menneskelige tragedie, som vi gennemlever i dag, hadede og skændede Mussolini, men sammenlignet med
EU's adfærd over for europeerne, var Mussolini nærmest en engel. Er det muligt at europeerne ikke husker og erkender, at de grusommeste regimer altid har været de extreme til højre og til venstre, men først og fremmest til venstre og stadig dominerer i mange lande, hvor de fører til den absolute ondskab og døden.


Pubbliceret af Adriana Bolchini på den italienske hjemmeside  http://www.lisistrata.com/news/  21.12.2013, på basis af en artikel af MASSIMO INTROVIGNE, offentliggjort på hjemmesiden  LA BUSSOLA QUOTIDIANA (=Det daglige Kompas). Frit oversat af Gertrud.

*) "en slags theokratisk diktatur" - er en mærkelig benævnelse om EU's styre, men skal vel alene forstås som at dette ligesom verdenshistoriens diktatorer, der havde fået deres magt fra gud(erne), ikke tåler kritik.