januar 24, 2014

Tungen ud af vinduet!I en marskandiserbutik fandt jeg en svensk børnebog, som tydeligt nok vilde gøre en indsats for integration.
Bogen hed ”Baddräkten” og viste en brunhudet pige med sort hår, Fadumah, i en blå badedragt med stjerner og korte ben. Historien var kort fortalt, at pigen gerne vilde med sine skolekammerater til svømmeundervisning, men det måtte hun ikke for sine forældre. Hun måtte tage med og se på, men ikke deltage. Hendes lærerinde syntes det var synd for hende. Hun talte med Fadumahs mor, som virkede noget fortrykt, og fortalte at hun og datteren kunde komme til svømmehallen om lørdagen, når der kun var åbent for piger og kvinder – og hurra, hurra, nu kom Fadumah i vandet! Vandet var muslimskt ”rent” og renset for ”killar” (drenge), som ellers – uhaoskræk – kunde have set Fadumah.

Bogen var udgivet af forlaget ”En bok før alla” og havde fået diplom som ”sommarbok” 2009. Den skiltede med ”Låg pris tack vara statsbidrag 40 kr.”


Men åbenbart havde Fadumah glemt, at hun vilde svømme sammen med sine klassekammerater.

Og det glemte bogens forfatter så også. Der blev ingen integration, men snarere ”extegration”. Fadumah blev snydt og pk-læserne blev snydt, og de naive pk-integrations-arbejdende politikere blev snydt og - og - skatteborgere betalte! Sådan som det altid går, når politikere bærer sig tåbeligt ad !

Og der var heller ikke oplysninger til børnebogens højtlæsere, hvad der var meningen med, at piger og drenge ikke kunde gå sammen til svømmeundervisning!!! Og hvad sådan unaturlig adskillelse mellem kønnene kunde føre til senere i livet, ja tilmed til henrettelse, hvis to unge havde været i samme værelse.....