november 22, 2009

Skammeligt!

Da indvandrerinvasionen tog fat, bad den daværende svenske socialistregering kommunerne at tage imod de fremmede. Staten skulle nok betale - i begyndelsen! De fleste hoppede på limpinden, for man havde endnu ikke nogen egen erfaring, men troede det bedste.

Det skånske Vellinge værgede for sig, men Malmø, som allerede for år siden var på fallittens rand ifølge borgmester Reepalu, har nu grisk kastet sig over Vellinge. Vil de ikke med det gode, så SKAL de F….. gale mig, tvinges (typisk svensk demokrati!). Malmø har så lejet et vandrehjem i Vellinge og placeret en gruppe såkaldte ”indvandrerbørn” dér.

Den kristelige avis, Världen i dag, prunkede med stor overskrift på forsiden i fredags (20/11):
”Kyrka skäms för Vellinges dåliga rykte”. Hvem siger dårligt rykte? Det gør præsten Ola Fornling, og han indbefatter hele menigheden i sin udtalelse. Den skammer sig over Vellinge. Deres ”kyrka” skammer sig.

Skammer præsten sig ikke over, hvad Svenska Kyrkan er gået med til i tåbelig eftergivenhed over for alle moderne tossede påhit? ”Vi vill rakryggat kunna läsa julevangeliet”, siger han. Han taler i pluralis majestatis. Han sætter politik ind i forkyndelsen. Han er åh så ”bedrøvet”. Han er den gode ( - for andres penge). Og åbenbart imod demokratiets spilleregler. Vellinge skal ikke selv bestemme. Vellinge skal gøre som de andre, som socialdemokraterne, - formøble pengene.

I København gjorde præsteskabet i Brorsonskirken (støttet af andre præste- og kirkefolk) oprør mod landets love og demokratiske beslutninger. Hvad bilder præsterne sig ind?


Sidste nyt fra Vellinge: Uden for vandrehjemmet lå en sammenrevet stor bunke løv. Nogen satte ild til den. Og straks blev det anmeldt til politiet som ”hets mod folkegruppe”.

Spil for galleriet og naive mennesker, men i Sverige vigtigt nok til at komme i massemediernes nyhederne. Ikke engang Ane i Kæret kan være så dum, at hun ikke ved, at man kan anmelde, hvad som helst, når som helst til politiets papirkurv, og hvad så….?