november 09, 2009

Hyckleri präglar vår moderna politik.

Ingen vågar liksom att säga sanningen för att inte blir förföljd av medierna och betecknas som ansvarslös.
Politik framförs alltid som om det är förnuft och betänksamhet, som styr, trots att alla vet det inte är så.

Överallt i naturen och bland människor gäller att makt har rätt. Det vågar ingen säga, men alla använder sin makt så snart de har den. Också i den så kallade demokratin. Flertalet har makten och utöver sin makt. Det kallas halvt på skoj ”Demokratur”. Minoritet och individ räknas inte riktigt.

Det är hyckleri inte att erkänna detta och hyckleriet hindrar oss i att lösa våra problem,
Problemet är inte de enstaka muslimerna, men islam. Problemet är att islam och de islamiska staterna Irak, Iran och Afganistan börjar växa sig så starka att vi inte kan styra dem. De kommer att använda sin makt och det är ett hot mot den västliga världen.

Denna kamp mellan kristna och islam har stått på i 1400 år och är mer relevant för oss i dag än den har varit. Om vi ville inse detta kunde vi kanske bygga ett förnuftigt försvar mot islam och mot de terrorcellar som växer fram i muslimländer. Enligt Koranen är det förbjudet att lämna islam och konvertera till kristendom. I våra sekulariserade länder anses tydligen religion orelevant att ta hänsyn till – det kan kosta dyrt.

Islam är i krig mot oss, och vi gör klokt i att inse det snarast. I Iran lär skolbarn hur man gör självmordsbomber. Att slå ihjäl en vit man är bra.
Varför vänta till den helt stora terrorattacken kommer??


Niels Nannestad