november 15, 2009

Skal det være ligestilling? Svineri er det!

Når det gælder kvinders ligestilling, plejer man at placere Sverige i toppen. Men det begynder indvandringen at ændre.
I en nylig udkommen rapport fortæller ægyptiske koptiske kvinder, hvordan de narres på forskellig måde eller tvinges til at gifte sig med muslimske mænd for siden at udsættes for overgreb. De ligestiller tvangsægteskab med trafficking (salg til prostitution).
Også i Sverige burde tvangsægteskab ligestilles med traficking. Skolepiger sendes til hjemlandet på sommerferie for at tvangsgiftes.

For et år siden sagde integrationsminister Nyamko Sabuni, at tvangs- og børneægteskaber måtte kriminaliseres. Men hvordan ser det ud i praxis?
En socialrådgiver. på Rosengårdsskolen i Malmø, som har set hundredvis af børn blive bortgiftet, bliver spurgt, hvor mange børneægteskaber hun har været med til at stoppe. Hun funderer et øjeblik og svarer så med et suk: ingen!
Problemet skyldes ikke bare den fremherskende idioti hos politikerne og media, at ”alle kulturer er lige gode”. Både ministeren og socialrådgiveren synes jo at vide besked. Nej, det skyldes, at indvandrervæsenet alt for letkøbt uddeler permanente opholdstilstande. Hundredetusinde nye indvandrere hvert år, som holder liv i denne vanvittige ”æreskultur”.


Jeg ved ikke, om Sverige er mere sexuelt løssluppet end andre lande, men det forekommer mig sådan, når jeg ser med hvilken ihærdighed deres sexuelle foreninger RFSL og RFSU
arbejder for at lovliggøre diverse sexuelle forhold i bund til pædofili – ikke bare i Sverige, men også gennem FN.

For hvad andet er barnebrude end pædofili? Muhammedanere kræver mødom af deres tilkomne og gifter sig gerne med barnebrude. Måske for at sikre sig pigen, inden naturen er gået over optugtelsen. Pigerne spørger man ikke. Ægteskaberne ordnes – som vi alle ved – i reglen af familien med tanke på økonomien, familien og klanen.

Nu er der måske naive danske læsere, som tror, at giftermål med en barnebrud bare er en aftale, en trolovelse, hvor ægteskabet først fuldbyrdes senere, men det er ikke tilfældet. Er pigerne ikke kommet til skelsår og alder, og således ikke kan bedømme deres egen situation, må det være et helvede at blive klar over, at man fra nu af er en slags sexslave resten af livet.

Og denne pedofili tillader man i Sverige! Et land, der kalder sig kristent og brovter om egen godhed og indsats for menneskerettigheder ! Hvilket utroligt svineri! Er pigerne ikke mennesker? Der synes at være samme ligegyldighed over for dem, som ved ”voldtægtssager”.
Hvordan ser det ud i Danmark? Er det samme historie?

Monica Nebelius, som er dommer ved Malmø Byret, har på regeringens opfordring redt trådene ud i lovgivningen om tvangsægteskaber. Hun oplever det som om regeringen opgiver problemet. Det er en stiltiende accept , at børn fra patriarkalske kulturer bliver bortgiftet mod sin vilje.
Ville man have tilladt dette mod et svenske børn? spørger Monica Nebelius?

Alene på Rosengårdsskolen i Malmø er der 8-10 børneægteskaber hvert skoleår. Det er ikke noget unormalt siger Ingrid Hansson. ”den yngste pige var 12 år og gik i femte klasse. I sjette klasse boede hun sammen med sin mand og blev gravid og fødte sit første barn."

Kilde: Den svenske blog "Kulturvänster blir Pophöger" http://canuteocean.blogspot.com/