november 08, 2009

Könsneutrale äktenskaper

`Det er utroligt, at en minoritet som RFSL (Riksförbundet för sexuellt likaberättigande) med kun 6000 medlemmer har fået en så stor indflydelse på lovgivningen.Hvordan kan en så lille gruppe med velorganiserede kampagner få drevet beslutninger igennem, som går på tværs af tusindårige gennemprøvede samfundssystem, der hviler på jødisk/kristen etik? spørger viceformanden for avisen ”Världen i dag”s AS, Sverre Larsson. Man skulle tro, at den halve befolkning i Sverige var RFSL´ere, og så er sandheden nok, at de fleste svenskere sympatiserer med det kristne livssyn, men de tier og tager ikke til genmæle.

Nu har RFSL fået gennemtrumfet ”kønsneutrale ægteskaber”. Næste skridt bliver vel antalsneutrale ægteskaber, så en mand kan have så mange koner, han vil, og en kvinde så mange mænd, hun vil. Det skal vore børn og børnebørn lære i skolen. Skal vi bare finde os i det? Eller findes der grænser for, hvordan en lille gruppe skal kunne vælte love og prøvede leveregler over bord? spørger Sverre Larsson i ”Værlden i dag” den 2. november og tilføjer: RFSL´s bedste støtte (til sin sexpropaganda) er en kristenhed, som tier.`

- - - - -

Jamen, kristendommen og kirken blev undergravet allerede for årtier siden, da den sovjetiske kommunistpropaganda under Den kolde Krig vandt terræn – til og med i theologifaget. Kristendommen lod sig tydeligt nok påvirke af multikulturens kommunisme, humanisme, illuminisme, mentalhygiejne og andre bevægelser. Man fik marxist-kristen befrielsestheologi i fattige lande i Afrika og Sydamerika og fraktioner som ”Kristne for Socialisme”.