november 11, 2009

Må børn ikke være børn?

Skal visse sexfixerede mennesker påtvinge børn sex fra tidligste alder? Khomeini, som skrev sexregler for shiiterne fortalte i sin vejledning, at selv små børn, helt ned til babystadiet kunne give en mand sexuel nydelse. Det lægger altså direkte op til pædofili, som i islam er en almindelig og accepteret handling.
På hjemmeplan har vi haft pædagoger, som ivrede for ”bollerum” i børnehaverne, mens leder af Mentalhygiejnen psykolog Eggert Petersen mente, at børn fra den fysiske sexuelle modenhedsalder (11-13 år) selv måtte bestemme deres sexliv. Men det er ikke blevet ved det. For at gøre alt endnu mere sindsforvirret skulle piger nu være drenge, og drengene piger.
Måske tror du, kære læser, at situationen er bedre i ”Guds eget Land” over there? Men bloggen ”Synopsis” fortæller 10.11.09, hvor galt det står til. En forhenværende politibetjent skriver om mordet på en ti-årig dreng og hvordan pædofile søger at få fingre i børnene.
Organisationen, Den Nordamerikanske Mand-Dreng-Kærligheds Sammenslutning (NAMBLA) blev grundlagt i Boston for 30 år – tredive år - siden.
Den fremmer pædofili ved at udgive billeder af nøgne drenge, mens dens hjemmeside propaganderer for nedsættelse af den lovfæstede sexuelle alder. Og man er optaget af, om man kan opmuntre små drenge til at have sex med voksne mænd. En af organisationens fremtrædende personer, Harry Hay, var den, der inspirerede Obamas Kevin Jennings til programmet ”Sikre Skoler”, hvor man officielt skulle ”sikre sexuelt afvigende børn” mod chikane. Det hele virker sygt og er sygt. En del psykologer og psykiatere vil da sikkert også ivre for at få disse abnormiteter kategoriserede som hjernesygdom for - ved domstolen - at få pædofile frikendt for deres sexuelle overgreb på børn. I andre sager, hvor man påberåber sig psykiske defekter, ser man, at de skyldige klarer frisag med en psykiatrisk behandling, ofte af kort varighed.
På internet forklarer man pædofile, hvordan de kan gøre små drenge interesseret i sex og introducere dem i sexlivet. De taler om ”intergeneration sex”, velvidende at mange, vel især mindre tænkende, vil læse hen over ordet uden at vurdere det.
Den amerikanske menneskerettighedorganisationen, ACLU, råber manipulerende op om rettigheder, demokrati og Thomas Jeffersons frihedstanker ved Amerikas selvstændighedserklæring i 1776.
"NAMBLA udgiver erotiske historier, digte og billeder af nøgne drenge,” siger direktøren for ACLU i Massachusetts, ”men der er intet på deres hjemmeside, som indbefatter ulovlige handlinger."
Nå, ikke? Hvad så med det at belære voksne mænd, hvordan de kan opsøge børn med det ene formål at indgå i intime forhold med dem?

FOTO: Fallos-symboler ved Gentofte hovedbibliothek i Hellerup
Kilde: Bloggen Synopsis