november 20, 2009

For mange løse ender....

I de islamiske lande har man i årevis lagt an på at få et stort befolknings-overskud, så man kunne erobre Europa – ikke med kanoner og tanks, som skaber uvilje, men med barnevogne. Ifølge koranen må muhammedanere gerne lyve og snyde andre.

Kristne tænker ikke i de baner, og derfor kan de ikke forestille sig, at nogle gør sådan.

Derfor bliver de tit ofre for andres uhæderlighed.
Det er godt at have medlidenhed med alverdens mennesker, men der er jo dog en naturlig grænse.
Ved debatten i TV om de såkaldte ”flygtningebørn, der kommer alene” til Sverige,
savnede jeg nogle spørgsmål og svar:

For fire år siden kom der 390 ensomme børn til Sverige, hedder det. I år beregner Migrationsverket, at 2400 ensomme børn vil komme, hvoraf 92 % er mellem 13 og 17 år.
Hvor ved man det fra? Er 2400 børn løbet hjemmefra? Hvem har organiseret det i udlandet? Menneskesmuglere? Al-Quaida? Er det måske børnesoldater fra Afrika?

Er den opgivne alder korrekt? Eller skal de aldersundersøges hos en tandlæge?

Er der også piger? Er de gift? (apropos skolepigen i Rosengård, som blev gift som 12 årig i 5. klasse. Året efter blev hun gravid!)

Hvad ved man om disse ”ensomme” børn? Er de rigtige flygtninge – altså efter Genêvekonventionen? Hvem har betalt deres rejse? Forældrene? NGO=-organisationer?

Hvilken aftale har ”børnene” med familien eller med andre?

Tidligere ankomne ”flygtningebørn” har bedt om familiesammenføring, så snart de har fået deres svenske papirer. Det vil de 2.400 naturligvis også gøre, for det er jo derfor, de er sendt til Sverige: for at bane vej for en bunke nye ”flygtninge”. Så kommer ikke bare forældrene og deres evt. polygame forbindelser, men også bedsteforældre og søskende, onkler og tanter…..


Her er altfor mange løse ender...