oktober 13, 2009

Religionskrig i Danmark?

Lars Hedegaard og Mogens Camre har netop udgivet en meget spændende og væsentlig bog der hedder ”1400-års Krigen”, og handler om den krig mellem kristenheden og islam, der begyndte med Muhammeds død i 632 og har raset siden; altid med islam som den angribende part.

- Jeg har netop læst denne bog, og jeg bliver unægtelig grebet af en sær uhygge, når jeg nu hører om muslimske drengebander, der har angrebet og fordrevet sognepræsten i Tingbjerg fra hans præstegård og sogn, siger Søren Krarup, MF for Dansk Folkeparti.

Er realiteten, at religionskrigen er brudt ud i Danmark i forbindelse med den store muslimske indvandring i vores land, spørger Søren Krarup, som mener, at man ikke kan tage dette angreb på folkekirken for alvorligt.

Kristendommen og den danske folkekirke er som bekendt grundlaget for den danske kultur og det danske folk, og denne terror mod en sognepræst i hans sogn og arbejde er derfor rettet mod selve Danmark, siger han.

Søren Krarup har mandag stillet spørgsmål til Kirkeminister, Birthe Rønn Hornbech, V, og bedt hende redegøre for, hvordan hun som minister for den danske folkekirke vil forholde sig til, at en sognepræst er blevet fordrevet fra sit sogn af grov chikane fra unge af anden etnisk herkomst.

- Vi kan og vil ikke finde os i det. Det er de danske myndigheders opgave at sætte en øjeblikkelig stopper for denne muslimske terror, fastslår Søren Krarup.

Kilde: pressemeddelelse fra DF 13.10.09


Det er dog utroligt så lang tid, det tager for politikere og befolkning at fatte, hvor langt ude vi er, og at man ikke bare kan lade stå til for at være venlig og imødekommende over for en magt, som ikke vil os vel!! Har vi religionskrig? Spørg man. Ja, det har vi haft umådelig længe. Nogle Cassandra´er har sagt det allerede for mange år siden.

Og nu har så Lars Hedegaard og Mogens Camre skrevet om ””1400 års krigen, så vi alle kan sætte os ind i islamisk tankegang , strategi og mål fra begyndelsen til - - - Nej, ikke til enden. Den oplever vi selv eller vore børn. Tænk at få lov at opleve et så spændende kapitel af verdenshistorien! Er det ikke fascinerende, næsten lige så godt som de evindelige tilbud om overfladisk underholdning, der skal få befolkningerne til at glemme enhver fornuftig tanke og sig selv.

Nu har de politisk korrekte politikere og de myndighedsløse myndigheder længe nok lukket øjnene og bevidst fortiet situationen. For man havde jo allerede skrevet under på, at man ville tage imod al overskydende arbejdskraft fra de arabiske lande og fremme islams kultur i Europa. I nyhedsudsendelse efter nyhedsudsendelse har vi hørt den ene politiker efter den anden sige snart om dit, snart om dat: ”Det er helt uacceptabelt!”, ”Det er helt uacceptabelt”.

Et mantra uden virkning!

Søren Krarup går et lille skridt videre i harme over Tingbjergskandalen: ”Vi kan og vil ikke finde os i det!”
Men vil hans henvendelse til kirkeministeren føre til andet end en neutral udtalelse – et nyt ”Det er he-e-elt uacceptabelt!”