oktober 02, 2009

Mere ramasjang

Der plejer at være stor efterspørgsel på underholding og sex, når muhammedanernes hellige ramadan slutter. I Dubai havde man i år sikret sig 2000 piger fra Indien, hovedsagelig mindreårige, og flere skal komme.

De har fået at vide at de bliver ansat til at danse i barer. I virkeligheden ender de som prostituerede for velbetalende kunder.


Der er en 20% stigning i handlen med purunge piger i forhold til sidste år. I år er man også begyndt at rejse ud fra Chennai og New Delhi i stedet for at rejse fra Mumbai hvor kontrollen er strengere. Men det er altså ikke lykkedes at stoppe menneskehandlen.

Direktør for Asiatiske menneskerettigheder Subhash Chakma siger: "Vi har love nok til at løse problemet, men manglende vilje til at håndhæve dem."
En af menneskehandlerne Ashraf Khan siger, at rekrutteringsprocessen begynder omkring tre måneder før ramadanen og at han får ca. 4000 kr pr. pige, hvis handlen går igennem.
I Dubai er dansebarer lukket under ramadanen. Alle de piger der arbejdede dér er sendt hjem, derfor er slutningen af ramadanen højdepunktet for handlen med piger.
Khan indrømmer at 70% af pigerne er under 18 år, men papirerne er forfalskede og viser, at de er 21 år og derover.
.
Kilde: Midday Mumbai - via SIAD´s hjemmeside "Fem i tolv"