oktober 12, 2009

12 stjernet propaganda

Dansk TV fortalte søndag 12.10.09, at bilister kunne købe sig til et EU´s mærke på selve nummerpladen. Det kostede kun 1100 kr. at skilte med diktaturstaten. Og begrebet ”nationalitet” er jo ugleset. Alt skal være multikulturelt.

Tidligere kunne man få et mindre EU-mærke helt ude i venstre side af nummerpladen, men EU´s mærke vokser åbenbart om kap med EU´s magt. Ja-sigerne, som gladelig ignorerer diverse indgreb i Europæernes frihedsrettigheder, rekrutteres tilsyneladende hovedsageligt fra handels- og industriverdenen. Det gælder penge frem for alt andet.

Men hvad står disse 12 stjerner for? Nogle mennesker tror, at de er dannet analogt med USA´s flag, men det er noget vrøvl. Både sort på hvidt og på internettet er der tidligere gjort detailleret rede for symbolet, på Spydpigen sidste gang på Jomfru Marias himmelfartsdag den 15. august 2008:

De 12 stjerner stammer fra Jomfru Marias himmelske krone, omtalt i Johannes Åbenbaring 12, 1. Da der var langt flere katolikker end protestanter i Fællesmarkedet (og paven måske gjorde sig visse forhåbninger?) blev stjernerne fra himmelkronen valgt i Paris på Marias undfangelsesdag den 8. december 1955 som det officielle mærke på det europæiske Fællesmarked, man arbejdede hen imod. Det skulle symbolisere ”Europas enhed samt fuldkommenhed”. Rom-traktaten blev underskrevet på Mariæ Bebudelsesdag den 25. marts 1957 og EU fik efterhånden flere katolske EU-mærkedage.

Mens man i Danmark lod bilisterne selv bestemme, om de ønskede at reklamere for EU´s politik ved at køre rundt med et EU-mærke på bilen, så var det anderledes i Sverige. Der fik bilisterne ikke noget valg. Alle nye nummerplader havde EU-mærke i venstre side.

EU´s diktatoriske tilbøjelighed gør, at folk tit maler hammer og segl eller et hagekors inden i stjernekredsen eller helt enkelt pigtråd i stedet for stjernerne.