oktober 14, 2009

Sex alla Obama ?

Om man så forgylder og forskønner Obama nok så mange gange med Nobels fredspris, så er nedenfor omtalte sexgalskab ikke acceptabel. Man skal ikke belemre børn med perversiteter. Hold fingrene væk, Obama! Respektér forældreretten og lad børn være børn.

Spydpigen har gentagne gange set sig nødsaget til at omtale så frastødende ting som sexuel misbrug af børn, det være sig hetero- eller homosexuelt.
Det gælder ikke bare den islamiske verden, som anser misbrug af børn for fuldt ud acceptabelt. Den danske blog ”Synopsis” afslørede tidligere i år sære forhold og fremtidsvisioner i USA. Skyldes det, at Obama er muhammedaner? I hvert fald er det ham, der står bag ansættelse af personer, der accepterer, dyrker og/eller propaganderer for homosexualitet og det ofte dermed forbundne børnemisbrug.

Se tidligere indlæg på Spydpigen 25. 26. 27. og 28. juli 2009.
Nedenstående er fra den svenske blog "Every kinda people" http://everykindapeople.blogspot.com/2009/10/upp-och-ner-vanda-varlden.html

Kevin Jennings har fået den ansvarsfulde post at skulle ”gøre skolerne sikre for vore børn” (læs: sikre for, at ingen homosexuelle børn chikaneres).
Jennings er tidligere lærer og skal have erkendt, at han bruger stoffer.

En video viser ham holde tale ved et møde for ”Gay, Lesbian and Straight Education Network”, hvor han kritiserer skolesystemet for at fremholde heterosexualitet: (NB videoens lyd er dårlig, men her er indholdet:
…Vi ved alle, hvad der virkelig fremmes i vore skoler. Heterosexualitet fremmes i vore skoler. Hver dag i vore skoler. Hver gang et barn læser Romeo og Julie eller når de opfordres til at gå på skolebal eller hvad det nu er, så rekrutteres børnene aggressivt til at være heterosexuelle her i landet (=USA), og ved I hvad? Det fungerer ikke. Sandheden er, at hvis skolen kunne påvirke din sexuelle adfærd, skullle der ikke have været nogle homosexuelle til at begynde med. Men der er stadig mennesker derude, som tror på den myte, eftersom det er let at drive folk til panik, hvis de tror, at du er ude efter deres børn.


Børnene i skolen rekrutteres altså til at blive heterosexuelle ved at læse Romeo og Julie! Vi rekrutterer og fremmer heterosexualitet! Vi burde skamme os!!!

Jennings var tidligere også aktiv støtte for NAMBLA (North American Man Boy Love Association) og dets stifter, Harry Hay, var hans helt. Hay hævdede, at det var godt for unge drenge at have sex med ældre mænd.
Organisationens rygte som en ansvarsfuld homoorganisation er velkendt. Deres krav på at afskaffe aldersgrænse for sex er ikke vigtigt. NAMBLA er en ægte homo og lesbisk organisation, som fortjener stærk støtte i sin ret til ytringsfrihed og foreningsfrihed og ret til beskyttelse mod diskriminering.

I sin tale beskrev Jennings, hvor urolig han var for at blive betragtet som en, der ville fremme homosexualitet, så derfor valgte han i stedet for at arbejde med idéen om ”sikkerhed”.