september 30, 2009

Ud!

Hamid El Mousti, byrådsmedlem i København for socialdemokratiet lægger ikke skjul på de politiske hensigter: Vi agter at gøre Danmark til et muslimsk land i løbet af de næste 50 år !

Selvom vi faktisk har forstået det, så er det alligevel rart at få det sort på hvidt.


PRESSEMEDDELELSE fra SIAD (Stop Islamiseringen Af Danmark)

Hamid El Mousti - er han værdig til at sidde i borgerrepræsentationen? Efter at vi igår bragte vores afsløring af Socialdemokraternes plan for Danmark, har flere henvendt sig og spurgt om baggrunden for vores påstand. Baggrunden er i de allerede offentliggjorte links i artiklen: Politikernes sande hensigter. Flere reaktioner fra trængte politikere, hvor Hamid El Mousti giver svar til borgerne som klager over stormoskéen.Her den originale email til en af borgerne:

From: Hamid El Mousti to: PJ, sent: Wednesday, September 09, 2009 4:47 PM Subject:

SV: Moske snart i København Jeg synes det er helt i orden med flere stormosker. Vi agter at gøre Danmark til et muslimsk land i løbet af de næste 50 år ! Har det godt ! Islamist og medlem af Københavns Borgerrepræsentation.
I SIAD går vi ikke ud fra at et fremtrædende medlem af socialdemokraterne - endda et medlem af borgerrepræsentationen - lyver. Vi går ud fra at han taler på vegne af Socialdemokraterne da Socialdemokraterne er kendt for at have en stærk partidisciplin og ve den der træder udenfor. Desuden er hans afslørende svar blevet sendt til socialdemokrater i borgerrepræsentationen uden at disse har reageret. Vi må derfor gå ud fra, at den (eller de), der tier, samtykker.


Er han værdig at sidde i borgerrepræsentationen? spørger SIAD. Man kan have sin tvivl, selvom der er gået mange splinter af byrøddernes værdighed det sidste halvhundrede år. Hvad socialdemokratiet angår må det vel betegnes som landsforræderi over for partimedlemmer og andre borgere? Hvad angår Mousti selv har han sveget landets gæstfrihed og den tillid, man bør kunne forvente, og han burde rejse hjem af sig selv.


Men med danskernes indgroede eftergivenhed og endeløse venlighed, er der nok ingen, der vil krumme et hår på hans usle hoved!