september 18, 2009

Islamist vil ikke acceptere nogen form for racisme!!!

Som nævnt her på bloggen den 11/9 er islamisten og digteren Mohamed Omar i gang med at stifte et antizionistisk parti i Sverige efter at have holdt studiecirkel o.l. i emnet. Han vil have fjernet Israel fra landkortet, og indbyggerne kan indgå i et Storpalæstina. På søndag har han arrangeret en demonstration i Stockholm. Politiet har forhånds anslået, at der kommer omkring 70, men selv regner han med 1000 mennesker. Den kristelige avis ”Världen i dag” har interviewet ham desangående, og har bl.a. fået at vide, at også nazister er velkomne. De må dog ikke medtage Hitlerkors og andre symboler, betoner Omar, for ”dette er en islamisk manifestation, og vi vil ikke acceptere nogen racisme.”

Det er dagens vittighed! Der findes næppe nogen religion i verden, som er mere racistisk end netop islam. Her nedenfor er nogle koranvers og citater. Alle Muhammedanere skal holde sig koranen efterrettelig:

"Tag derfor ikke nogen af de vantro som venner, førend de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem."
Koranen , sura 4, vers 90
"Dræb og slagt (de vantro) hvor I end finder dem"
Koranen, sura 2 vers 192

Nu vil nogle naive stakler sikkert sige: - jamen, det gælder ikke nu og/eller det gælder kun i krig; det var på Muhammeds tid, i hans mange krige.
Nej, islam siger selv, at de er i krig med os vantro, - at vi er ”i Krigens Hus”.

Se her, hvad Ayatollah Khomieni siger:

“At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini i en tale 12.12.1984
“Islam siger: dræb alle de vantro, ligesom de vil dræbe jer. Hug dem ned og dræb dem.
Ayatollah Khomeini, Kashfol al-Ashrar, Qom 1986

Der er i alt 200 vers i koranen med emnet at slå ihjel.


Mohamed Omar og selskabet “Uppsalamoskéens venner” får tilsyneladende opbakning fra nynazistiske kredse, som vel vejrer morgenluft. Mange svenskere var mere eller mindre åbenlyst betaget af Hitlers drømme om det tredje rige. Og det er måske det Omar satser på (?).
Men “Palestinagrupperne i Sverige” har på grund af visse udtalelser fra Omar og hans medarbejder Lasse Wilhelmsson taget afstand fra demonstrationen.


Kilde: Världen idag 18.9.09.