september 08, 2009

Skandaløs lyv og løgn om svineinfluenza

EU stopper optællingen af pandemitilfælde. Ifølge WHO blev optællingen planlagt mange uger før svineinfluenzaen blev proklameret!


Fra bloggen EURO-med, dansk, Søndag 6 September 2009
Hjemmesiden EUbusiness 1. september 2009: "Antallet af bekræftede svineinfluenza-tilfælde i Europa ligger på over 46.000 og EU vil ikke længere offentliggøre ugentlige tal for antal smittede", sagde en sundheds-chef, Zsuzsanna Jakab. Hun advarede om, at op til 30 procent af befolkningen kunne blive berørt i løbet af de kommende måneder, hvilket ville lægge pres på sundhedsvæsenet.Fru Jakab tilføjede, at kliniske forsøg med en vaccine på raske voksne tidligst ville være fuldført i slutningen af september eller begyndelsen af oktober, men licens (tilladelse) er ikke planlagt før hen mod slutningen af oktober.
Der er endnu ikke planlagt nogle kliniske forsøg for udsatte grupper såsom børn og gravide kvinder, sagde hun.

Også WHO stoppede optællingen - allerede i juli - af de alt for få tilfælde! The Daily Mail 9. aug. meddeler: "Den svineinfluenzavaccine, der vil blive tilbudt til 12 millioner børn i Storbritannien er måske endnu ikke blevet testet på børn, når den første portion kommer. Farmaceutiske firmaer, der fremstiller vaccinerne, har ingen børnesikkerhedsdata for de lægemidler, der kan fordeles til børn i løbet af efteråret.

Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMEA), der giver licens til vacciner, nævnte, at godkendelse kan blive givet, inden resultaterne af disse forsøg er kendt. "Kommentar: Dette udsætter selv babyer for 1 million gange mere squalen (et hjælpestof af hajolie), end det, der forårsagede Golfkrigssyndromet!!! Hertil kommer, at vaccinen indeholder tiomersal. Ifølge Robert F. Kennedy Jr. er det videnskabeligt påvist, at tiomersal kan fremkalde autisme hos børn - samt påviseligt skader nervevæv hos fostre og voksne. Og hvad med Guillan-Barré syndromet?

Bringer EU og WHO de samme tal? The WHO 4. Sept, 2009: EU koordinerer metoderne til diagnosticering af svineinfluenza. (besynderligt, da WHO beordrede regeringerne at holde op med at tælle for halvanden måned siden!). Under pandemiperioden fra den 19. april (uge 17) til den 1. august 2009 (uge 31), blev 35. 585 (58,7%) tilfælde fra 73 lande, regioner og områder testet positive for H1N1-pandemien 2009.Det pandemiske virus H1N1 2009 er den dominerende influenzavirus og cirkulerer i mange lande. Alle virus testet til dato har anti-gener, der ligner A/California/7/2009 vaccine virus, pandemisk H1N1 (angiver dette oprindelsen af dette virus?), der er følsomt over for Tamiflu og Relenza).


Kommentar: Her fortæller WHO os, at de begyndte at sammenregne pandemitallene, d.v.s. vidste, at der ville komme en pandemi fra den 19. april – skønt pandemien først blev proklameret den 11. juni!!! Det betyder, at WHO havde planlagt denne pandemi længe inden den blev proklameret – de ville have pandemien, uanset hvad der måtte ske!! Så pandemien har ingen medicinsk baggrund.

Den 3. juli rapporterede The Telegraph: "Et særligt indkaldt møde i Cobra, regeringens nødsituationsudvalg, har advaret om, at man kan nå op på 100.000 tilfælde (af svineinfluenza) om dagen i slutningen af august. Selv om han insisterede på, at dette blot var en prognose ud fra de foreliggende data, hvis virus fortsat spredtes i det nuværende tempo.

Sundhedsdirektør Andy Burnham tilføjede: "Presset på systemet er sådan, at det er det rigtige tidspunkt at tage dette skridt (d.v.s. at lade syge blive hjemme og undlade forebyggende medicin mod viruset)". Det at man er gået frem til behandlingstrin 3 øger muligheden for, at millioner af mennesker har fået dette virus allerede inden starten på den traditionelle influenzasæson. "The Guardian" fortalte den samme historie, og det gjorde "The "Independent" også. Den 20. aug. 2009 meddelte The Independent, at det ugentlige antal nye svineinfluenza-tilfælde?? kun var 11.000 i Storbritannien - med faldende tendens!!


Ifølge The Mercury News 4 Sept., 2009 har 2000 studerende på Washington State University lige haft svineinfluenza med ubehag i 3-5 dage!! "Se, hvor hurtigt denne influenza spredes", jubler alarmisterne! Jeg spekulerer på, om de alle blev testet positive eller bare har haft andre sygdomme, forkølelse, influenza A - eller tømmermænd efter studiestart? For WHO har beordret stop af optællimger! I Danmark har der kun været omkring 500 tilfælde - hvilket i høj grad viser, at svineinfluenza er meget lidt smitsom og modsiger den påstand, at pludselig er 2000 smittet i staten Washington.

Dette er svineinfluenza-svindelen og hensynsløsheden i en nøddeskal: Kun 46,000 kontrollerede (?) tilfælde i EU. For 2 måneder siden lovede de os 100,000 tilfælde om dagen - og millioner af tilfælde nu! Så, hvad gør de, når løgnene bliver for indlysende? Ophører med at tælle!
"Men vi advarer jer, 30% af befolkningen kan blive ramt af svineinfluenza dette efterår!!"


Det betyder, at alle tal om svineinfluenza vil være helt opdigtede. Sæsonbestemt influenza, forkølelse og almindelige lungebetændelser vil være regnet med og en god portion kraftig løgn. Løgnen er allerede tyk.

Den 25. juli meddelte det franske pressebureau AFP: "Et byrådsmedlem sagde lørdag: man overvejer at bruge underjordiske gravkamre, der i øjeblikket er en turistattraktion, til at gemme ligene af svineinfluenzaofrene, hvis pandemien forværres. Exeter Byråd i England sagde, de tomme katakomber fra 18. århundrede kunne blive et nødsituations-lighus.

De forsøger at skræmme livet ud af os for at få os til at tage deres farlige vacciner. At pumpe denne farlige, ikke-testede vaccine ind i millioner af hjælpeløse småbørn rører dem ikke! I USA venter der en bøde på 1000 dollars, karantæne og 30 dages fængsel til folk, som afslår vaccination. Hvad får politikere og embedsmænd betalt for disse åbenlyse løgne, lægeligt kvaksalveri og skræmmekampagner? Det eneste, der kan gøre denne harmløse svineinfluenzaepidemi farlig er massevaccination!


Spørgsmålet opstår nu: Hvorfor er det så urimeligt vigtigt for USAs Nye Verdensordensherskere, at få vaccineret folk mod den mest harmløse influenza i mands minde? Dette er uhyggeligt.


En lægekonference in Canada fastslår, at folk der dør af svineinfluenza-lungebetændelser, har lunger, der ser ud som ved fugleinfluenza. Nu lyder der alarm om samoverførelse og saminfektion med svine- og fugleinfluenzavirus hos 3 patienter i Ægypten. Mon noget af vaccinefirmaet Baxters aktive fugleinfluenzavirus havnede i Ægypten?Læs meget mere på bloggen Euro-med http://euro-med.dk/
Italiensk tegning: Pinocchios næse vokser.