september 27, 2009

Om 15 år styrer disse gentlemen Sverige.
Det er mærkeligt, at mange mennesker stadigvæk ikke ser den store fare, som truer Sverige!
I dag har vi en masseinvasion uden lige, som kommer til at udrydde både os skandinaver og Sverige som kristent skandinavisk land. Hele vor existens og velfærd vil bukke under.
Politikerne løfter ikke en finger for at stoppe den truende katastrofe – tvært imod baner de vej for Sveriges undergang. Sverige er på vej til at falde i kløerne på islam. Muslimerne vinder hele tide nyt terræn på vor bekostning. Love og forordninger ændres for at tilpasses de islamiske love, sæder og brug. Vore egne svenske rettigheder begrænses, mens muslimernes udvides!
Korsene på kirkegårdene fjernes, vi begrænses i vor anvendelse af det svenske flag. Halalslagt tillades, muslimske banker oprettes, fagforeniger støtter illegale ”flygtninge”. En muslim får dobbelt så høj pension som en svensk husmor, speciel mad til muslimer både i skoler og fængsel, særlige sygehuse til muslimer. Gratis tandlægebehandling, kvotetildeling på arbejdspladser. Regelret hjernevask af indvandrerkritiske elever i skolerne. Massemedier, som hele tiden går muslimernes ærinde.

Og muslimerne stiller desuden hele tiden stadige krav.
De fik engang fat i lillefingren, men nu er både hånden og begge armene borte.
Trods alle disse meget tydelige tegn om, hvad der venter os svenskere, så vælger en del at lukke øjnene for fakta. Mens andre måske ikke engang forstår, hvad der er ved at ske?

En blind, som leder en blind. Landsforrædere skaber landsforrædere.Hvis der ikke sker noget nu, så er Sverige islamisk om 15-20 år! Det skal vi aldrig acceptere!!

Kilde: ”Last Viking” på den svenske blog ”Every kinda people” 26.9.09