september 21, 2009

Ingen sympati for islamisk styre

Den i Sverige bosatte islamist Mahomed Omar havde ventet 1000 deltagere til sin annoncerede demonstration i Stockholm, men som politiet havde forudset kom der knapt 100, og nynazisterne holdt sig væk. Derimod nåede moddemonstranterne nok op på de tusinde.

Omars antizionister svingede med palæstinensiske flag og viste slagord som ”Gaza bløder”, ”NedLæg Israel” og ”Nej til israelisk undertrykkelse”, mens de brølede ”Vi er Hez­bollah!”, ”Allahu akbar!” - ”Allah er stor!”, ”Ned med Israel!” og - sjovt nok ”Zionism ær rasism!”

Moddemonstranterne havde ikke svært ved at overdøve Omars tale. Flertallet var exiliranere og andre modstandere af Irans hårde islamiske præstestyre, og der hørtes slagord som
”Khomeini er en morder!” og ”Hezbollah er mordere!”. En af deltagerne, en ung student fra Uppsala, understregede, at Omar og hans proselytter går ind for islamisk tyranni. De vil
ødelægge et helt land som har kæmpet for sin frihed i over 50 år. Der dør folk hver dag i Iran på grund af styret, men disse mennesker bifalder det iranske regime. Ingen iranere i Sverige eller i verden kan godkende dette. Vi vil bara have demokrati.