september 02, 2009

Iransk moskébyggeri skal stoppes.

Dansk Folkepartis medlem af integrationsudvalget Martin Henriksen kræver et øjeblikkeligt stop for alle planer om at opføre en stormoske for iranske penge i København. Kravet kommer efter, at det er kommet frem, at moskébyggeriet, som foreningen Ahlul Bait og deres imam S. M. M. Khademi, står bag, i vidt omfang støttes økonomisk fra Iran.

- Når Iran er inde i billedet, kan der meget vel være tale om penge fra personer og grupper, der har tilknytning til det iranske styre, som er og bliver et skoleeksempel på islamisk fundamentalisme, siger Martin Henriksen, der retter henvendelse til justitsministeren og integrationsministeren og beder dem stoppe byggeriet hvis ikke lokalpolitikerne i København selv reagerer.

Martin Henriksen mener, at den socialdemokratiske og socialistiske ledet kommune op til det kommende kommunale valg har forsøgt at kapre stemmer fra muslimske vælgere ved at godkende en stormoske. - Det er populisme af værste skuffe, når lokalpolitikerne uden at have undersøgt økonomien, og hvem det er der står bag foreningen Ahlul Bait, giver tilladelse til Danmarks første stormoske,” siger Martin Henriksen.

Kilde: pressemeddelelse fra DF 32. aigust 2009.