juni 20, 2007

- stur, stur, stur indflydelse !

En EU-begejstret EU-parlamentariker Ole Christensen fra Brovst skrev i går om EU på sin blog OLEEU.


Bl.a. at Danmark har stor indflydelse i forhold til befolkingens størrelse!
Og så er sandheden den, at parlamentarikerne faktisk ikke har lov at tage hensyn til deres eget lands ve og vel. De skal tænke globalt på helheden, d.v.s. på feudalstaten EU, uafhængigt af deres eget lands situation.
Ole håber, at så meget som muligt fra det gamle kasserede forfatningsforslag bevares i det nye forslag. Det må trylles om og ændres lidt for at give det udseende af, at være noget HELT nyt. Giscard d´Estaing, som var ophavsmand til forfatningen, taler nu åbent om, at man bedrager befolkningerne.
Ole går ind for folkeafstemninger, men glemmer tilsyneladende, at de 18 landes ratification af det tidligere forfatningsforslag IKKE hviler på folkeafstemninger.EU´s politikere står bag den største ulykkelige beslutning i Europas historie, som nogensinde er taget: sammensmeltningen af Europa og de arabiske lande til et EURABIA. Barbariske horder har tidligere hærget langt ind i Europa, men denne gang gælder det hele verdensdelen – og det værste er, at det sker med vore folkevalgte politikeres fulde accept!

Kan man nogensinde tilgive dem det?