juni 17, 2007

EU snyder borgerne

EU har aldrig været noget åbent foretagende. EU har hen over hovederne på befolkningerne taget de mest katastrofale beslutninger, som nogensinde er set i Europas historie. Uden mindste forhandlinger eller åben debat med befolkningerne har politikerne tiltaget sig ret til at iværksætte en sammensmeltning mellem de islamiske lande og Europa. Det er ikke bare - som statsminister Fogh Rasmussen vil indbilde os – en handelsaftale, men et skæbensvangert forsøg på fusion af to modsatrettede og uforenelige kulturer.


Angela Merkel har været meget ivrig for at få en fælles grundlov. Hvis man nu fjerner de mest omstridte symboler, som alt for åbent peger på EU som en feudalistisk storstat, så kan man måske narre befolkningerne til at stemme JA? Hvis der da overhovedet skal stemmes. Flere lande har sagt JA til det tidligere forslag til EU-konstitution, men NB det betyder ikke, at det er sket ved folkeafstemning.


Det gælder om at præsentere det gamle forfatningsforslag så uændret som muligt i en ny indpakning. "Det er muligvis en meget god øvelse, hvis man ernærer sig som trylle­kunst­ner", siger Frankrigs tidligere præsident Valéry Giscard d'Estaing. Han advarer befolkningerne i EU om at tilslutte sig politiske beslutninger, som man ikke åbent tør fremlægge. EU snyder borgerne.
Den advarsel burde være fremført på et meget tidligere tidspunkt, så ville Europa måske ikke være havnet i den ulykkelige situation, vi kender idag.