oktober 15, 2006

Kvinder for satire

Kvinder for Danmark har nu skiftet gear i modstandskampen mod islamisering af Danmark og er gået over til satire.

Vi har udgivet en lille satirisk og politisk ukorrekt digtsamling "Sange fra Frejas Sal", som udkom under "The Images of the Middle East Festival" med tilhørende CD indspilning med de fleste af sangene. Digtene angår primært "de humane humanister" og anden "human" politik, og vi besluttede at hjælpe arrangørerne med at vise dette image - stening, halshugning, mishandling og meget andet., som vi fortsætter med at vise i form af satire og andet. Dette billede kommer i næste digtsamling, "Den lille multifarvede", som svar på "Den lille Røde" og "Den lille Gule".
- Vi har desuden udgivet et lyttespil "Holmegården", et lyttespil om besætningen på en dansk bondegård, hvor de gode dyr kæmper for kamelens trivsel i på gården, hvor der er urene svin og racistiske høns. Vi håber på at "Holmegården 2" udkommer inden årets udgang.
- Vi har i flere år udgivet en avis DUA (den ukorrekte Avis) , som har cirkuleret fra hånd til hånd. Avisen er ikke udkommet i længere tid, da vi ikke kan nå det hele, men nu arbejder vi på en ekstraordinær udgave i anledning af "The Middle East Image Festival".
- No-Kay har sit eget politisk ukorrekte forlag, som allerede har udgivet mange publikationer og bøger samt CD´er med foredrag om islam og islams veje i Danmark samt Den Ukorrekte Avis. Salget har primært udgjort en introduktion, men nu springer vi ud som forlag med ukorrekte bøger, idet vi nu også udgiver bøger af andre, som har et politisk ukorrekt budskab.
www.Kvinderfordanmark.org
www.kvinderfordanmark.dk