august 08, 2006

Mere om den islamiske "kulturfestivals" indoktrinering af skoleelever

Sådan skriver de:

”Formålet med Images of the Middle Easts undervisningsprogram er at give elever i den danske folkeskole og på ungdomsuddannelserne en større og mere nuanceret indsigt og viden om Mellemøsten. Formålet med undervisningsprogrammet er, at eleverne oplevelses- og vidensmæssigt udfordres, således at de er bedre rustet til at kunne forstå og forholde sig til den store mængde af informationer, den danske befolkning dagligt mødes med i relation til Mellemøsten, ikke kun i forhold til politiske/økonomiske problemstillinger, men i høj grad også væsentlige sociale, religiøse og kulturelle informationer, oplevelser og spørgsmål.

www.middleeast.dk er det grundlæggende undervisningsmateriale til Images of The Middleeast. Det webbaserede undervisningsmateriale indeholder:

Landeporträtter af 20 lande i Mellemøsten – Temaartikler der relaterer til Images of The Middleeast´s hovedtema IDENTITET med undertemaerne RUM, GENERATIONER og KÖN – og med relevand for de unge.
Desuden links – Opgaver – Foto – idékatalog.
Som webprojekt lanceres Images and Dialog (ID), et kommunikationsfællesskab på nettet, som forbinder danske og mellemøstlige skoleelever.”