december 24, 2016

Ud med julen !Fra JP INDLAND 23.12.2016 KL. 16:25 ved Malte Oxvig

Plejehjem bandlyser julepynt: 
Nødvendigt i et multietnisk samfund

via Ruth Bering

22.24 (for 16 timer siden)
Endnu et knæfald for muslimer.  rb
“Det multikulturelle samfund er et glasurbegreb, der dækker over “muslimsk”. De, der ønsker, at Danmark skal blive et multikulturelt land, ønsker i virkeligheden, at nationen bliver opløst”. (Kastholm, Berlingske 22.3.2008.)


Værdigrundlag for Karstensminde Plejehjem:
Anerkendelse, ligeværdighed og tolerance er de principper hjemmet vil have fokus på.
Kvalitet, respekt og trivsel kombineret med sund fornuft vil præge arbejdet og atmosfæren på hjemmet.
Der skal vises gensidig respekt for beboernes holdninger, værdinormer og forskellige observans.

Atmosfære, omgivelserne og personalet skal medvirke til en fornemmelse af, at være hjemme, så beboerens valg af livsform kan fortsætte og de kan leve efter de samme værdier som tidligere.
Med en solid forankring i lokalsamfundet og med en drift under hensyntagen til stedets traditioner samt et samarbejde med både støtteforening, venneforening og pårørende vil give stedet en attraktiv atmosfære.
Kvaliteten af plejen, ernæringen og hjemmets aktiviteter skal i høj grad bidrage til at højne beboernes livskvalitet så de vil ”føle sig rigtigt hjemme! ”
Omkring mærkedage og særlige lejligheder vil venneforening og støttegruppe gøre en indsats for at hjælpe og støtte beboerne til at arrangere og planlægge sådanne lejligheder.
Køkkenet vil stå til rådighed for særlige arrangementer enten ved pårørende besøg eller ved særlige mærkedage og arrangementer.

Forstander: Ulla Kristine Petersen
Plejehjemmet: Karstensminde – Gredstedbro
5. august, 2014
___________________________________________________________________________________

Vi gamle er i vor hjælpeløshed prisgivet  (eller skal jeg skrive gidselgjort?) til at indordne os, hvad personalet lægger i tolkningen af plejehjemmets regler. Der er rigelige 
muligheder for alting og ingenting, når man snakkker om multikultur.

Idèen med "multikultur" bør man først og fremmest forstå:

Multikultur skal - ved at godtage alle jordklodens kulturelle indslag og samtidigt ødelægger sin egen kultur - forårsage det store kaos, som bliver så vanvittigt, at alle længes efter en rigtig monokultur, og den har vi så lige ved hånden: Allah`s mange bud fra vugge til grav.


»Man forbinder julen med noget religiøst (- !)  juleaften er der tre-fire gudstjenester. Hvis du vælger at være ’neutral’, er du nødt til at sige, at det gælder det hele,« fortæller pejehjemslederen Ulla K. Petersen. Der er for mange gudstjenester, forstår jeg. Så vær nu tolerant Ulla. Du er ikke tvunget til at gudstjeneste! Det er jo nåppe gademission sådan som ...For Ulla K. Petersen handler det om nultolerance over for alle religiøse symboler: »Vi lever i et multietnisk samfund, og der er rigtig mange, som ikke holder af de traditionelle ting, som vi for nærværende gør i Danmark. Derfor er man nødt til at tage hensyn til andre,« siger hun. som NB selv har valgt at komme til Danmark - Hvorfor egentlig??? Hvad vil de her?
Hvad med dit kristne navn? Skal det skjules som bare et "K." eftersom alle religiøse symboler....


Gertrud Galster