december 27, 2016

Debatten imod Kristdemokratisk Ungdom


Urimelige anklager

"Islamofobin vokser" og "konspirationsteorier tager terræn"
 - ja, hvad er mere naturligt, når fremmede i ens hus engagerer sig i tvivlsomme aktioner?

Vi har lært en del under den kolde krig, hvor kommunister viste os deres "langtidsmål" med indre ødelæggelse af Vestens demokratiske stater. Med ordene "fobi" og "konspirationsteori" forsøger man at skræmme "almindelig sund fornuft" væk. Jamen Teorier er bare et værktøj til løsning af gåder.
Ved hver eneste kriminalgåde har efterforskere forskellige "teorier" for at finde frem til rette løsning.
I den politiske sektor kaldte man "Bilderberg" for "konspirationsteori" indtil den dag, hvor man opgav løgnen og tilstod sandheden: Bilderberg skulde ordne verdensstyret.

`Det er farligt at bilde sig ind, at islam modsætter sig Vestens religionsfrihed, demokrati og ligestilling. Ja, det ved vi`. Svigter nogen islam ved at vælge en anden religion, risikerer han/hun ifølge koranen at straffes med en strafferamme helt frem til døden. Hertil kommer, at man i islam tror, at alle mennesker på jordkloden er født muslimer og således svigter islam ved at tilslutte sig nogen anden religion.

KDU`s  ordfører anklager os  (= Studieförbundet "Ibn Rushd") for at være "islamister", nok ud fra den iagttagelse, at de virker strengt koran-ordrette og imod Vestens demokrati, som jo er udtænkt af almindelige mennesker med  menneskelige fejl og dyder og ikke er censureret af Allah.

KDU`s  ordfører vil lære os, at vi i vort land selv bestemmer om tørklæder og ægteskab.
Det er her på dette sted, at texten går helt skævt: hvem er "vi i vort land"? Ifølge texten kan det kun være det islamiske Studieforbund "Ibn Rushd" i Sverige. Eller hvis det ved sprogmanipulation skal opfattes bredere: alle vi sympatisører med det islamiske "Ibn Ruschd" i Sverige. I begge tilfælde ved   de så udmærket, at i Sverige gælder svensk lov og derfor kæmper de for, "at vi vi og vore medsøstre skal kunne gøre just frie egne valg", hvilket her kun kan betyde vælge noget andet end Sverige har valgt, og dette "eget valg" betyder derfor et valg som islam lægger op til efter diverse propaganda-undervisning gennem studieforbundet. 
 
Eftersom I åbenbart afviser at have nogen form for koplinger, relationer, forbindelser etc  til nogen eller noget i udlandet står I åbenbart ret  ensomt som celledannelse, hvilket ikke synes at matche med virkeligheden, men snarere er en ordleg. I kalder det "stämpling" ? Jamen er de opremsede "forbindelser" da uhæderlige?