december 10, 2016

Her er Lone

Lone Nørgaards tale ved For Friheds juleoptog

Den 3. december holdt For Frihed et juleoptog på Nørrebro i anledning af, at lokaludvalget havde besluttet ikke at pynte op til jul. Lone Nørgaard holdt en tale om kristendommens etik og dens betydning for Vesten.

"Vi kommer ingen vegne ved kun at kritisere. Vi skal i gang med at genfinde og værne om kvaliteten af vores egen vestlige civilisation. Og det er her kristendommen skal på banen." 

Se video af Lone Nørgaards tale her.  https://www.youtube.com/watch?v=Jh4q8mMcUs0


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Er fremtiden et tabu?

Lone Nørgaard i JydskeVestkysten den 25. november 2016
Trump vandt valget - og tro ikke på danske medier! Det skete med markant opbakning fra den brede middelklasse og veluddannede amerikanere.

Hvor kom det nu fra? Medierne påstod jo ellers, at han var sådan en racistisk bonderøv for tabere? Sagen er, at Trump vil beskytte sit folk mod masse-migration og islamisme - altså vor tids nazisme.
Når Mohammed pludselig er det mest populære drengenavn i flere vestlige byer, fornemmer mange nok, at demografien presser sig på. Det gælder ikke mindst i Europa. Du ser det ikke på tv, og du læser det ikke i aviserne, så hvor slemt kan det være? Den ubelejlige sandhed er, at medierne (hvor over 80 pct af journalisterne stemmer værdipolitisk til venstre) har løjet for os i årtier. 

Din befolkning - og dermed hele dit samfund og værdigrundlag - er ved at blive skiftet ud. Det går hurtigt, og du bliver ikke spurgt.