december 20, 2016

Mere om Juleterroren i Berlin

Velkommen, kære mordere

Der er nu ikke ringeste tvivl om, hvem der førte den lastbil, som kørte ind i mennneskemængden i Berlin. Han hedder Naved B. er 23 og fra Pakistan. Så sent som i februar 2016 ankom han til Tyskland, hvor han fik asyl. Hvorfor man giver asyl til pakistanere er foreløbig uvist, men alt tyder på, at enhver, der ser muslimsk eller afrikansk ud, bare skal henvende sig til de tyske myndigheder, så går resten af sig selv.Det varede altså bare 10 måneder, før den stakkels flygtning slog en masse ihjel. I mellemtiden er han ifølge den tyske avis Tagesspiegel blevet kendt af politiet som kriminel.
Klokken 11 her til formiddag var det tilmed gået op for kansler Angela Merkel, at julemassakren var et terroranslag.
De forenede eksperter, som de seneste timer har siddet i de danske æterbårne medier og udbredt sig om frygtelige tyske nazister og deres skumle planer, kan nu holde sig en velfortjent juleferie, så de kan stå klar næste gang, de skal i DR og TV2 for at fortælle, at intet har med islam at gøre.
Politikerne – både de tyske og de danske – kan bruge julefreden til at lade deres "tanker" gå til de efterladte.
Mine juletanker går til de politikere og medier, der bliver ved med at fylde os med løgn. alt mens de sørger for, at strømmen af mordere fortsætter, og at såkaldte "islam-kritikere" bliver hængt ud.
Jeg skal ikke røbe, hvad mine tanker gå ud på, for det er vist nok forbudt.