december 30, 2016

Ifølge koranen har Allah givet muslimerne særrettigheder

http://ekstrabladet.dk/nationen/integrationschef-flygtninge-ser-arbejde-som-en-straf/5766077

NB : 5. okt. 2015 - kl. 12:53    thr@eb.dk = Thomas Harder

Integrationschef: Flygtninge ser arbejde som en straf
'De ser kontanthjælpen som penge, de får under alle omstændigheder, og arbejdet som en straf, der kommer bagefter, medmindre man finder en måde at undgå det på', siger Eskild Dahl efter 8 års arbejde i Mjølnerparken

Danmark har begået en kæmpefejl i integrationsarbejdet, mener Eskild Dahl Pedersen, fra Mjølnerparken: 'Realiteten er, at de ikke lærer vores tankegang, men blot lærer at aflæse den, så de kan manøvrere bedst muligt.' * (se kommentar)

- Hvordan kan 100.000 østeuropæere finde job i Danmark uden hjælp?

Sådan skriver Nis J på Berlingskes Facebookside i en kommentar til et interview med Eskild Dahl Pedersen, leder af den boligsociale indsats i Mjølnerparken. 

Drop alle ydelser og giv folk et arbejde
Eskild Dahl erkender nemlig, at 8 år med en lokal jobcenterfilial og en særlig 'fremskudt indsats' ikke har skaffet folk i arbejde, og han kunne godt tænke sig, at man vendte hele integrationstankegangen om. I Berlingske formulerer han sin idè således:

- Jeg mener, man skal droppe alle overførsler og i stedet give folk et retskrav på arbejde og uddannelse. 
__________________________________________________

*) Spydpigens kommentar
: Nævnte kæmpefejl er langt større :
Vi danskere har heller ikke fået information om deres tankegang, som er helt anderledes:          Allah har ifølge koranen givet alle muslimer rettighederne over de vantros lande. Dette burde politikere og presse have fortalt os i 1978, da Danmark - som andre EU-lande - indgik i en traktat med de olierige araberlande. 


_________________________________________________