december 19, 2016

Flere koner giver flere børn

Nedbrydningen af Vestens demokratiske samfund og islamiseringen er gået langt længere, end man havde kunnet foretille sig i sin vildeste fantasi. Endog med angreb på selve livets grundlag, forplantningen. Børn skal længe før de er nået til skelsår og alder og pubertetsforvandlingen selv kunde bestemme, om de vil skifte køn, om de vil lege pædofililege med voksne  etc.

Og nu går diskussionen i Italien om et nyt lovforslag fra det demokratiske parti. De foreslog i februar, at ægtekabsloven skulde ændres. Tiden var løbet fra den. Poligami er i Italien ligesom i andre europeiske lande officielt en forbrydelse, som i Italien kan straffes med fængsel fra et til fem år.

Men i virkeligheden må der være over 20.000 poligame ægteskaber i Italien. Som muslim retter man i sådanne sager ind efter landets lov. Man registrerer kun det første ægteskab. De følgende indgås udelukkende  religiøst og registreres ikke og er således "ikke existerende".

Hamza Roberto Piccardo, som stiftede "Det islamiske Fællesskab i Italien", mener  tilsyneladende, at poligami er en menneskerettighed. "Hvis det bare er et spørgsmål  om borgerlige rettigheder, så er poligami en borgerlig retttighed," siger han.

Her er Hamza Roberto Piccardo > > >

Vi mærkede bl.a. ved EU`s Lissabontraktat 2007, at EU var positivt indstillet til at lovliggøre pædofili i Europa - vel for at imødekomme den indvandrende muslimske "arbejdskraft" og "kultur".

Er vi så nu i gang med at få legaliseret poligami i Europa? Skulde de mange og gentagende overfald og voldtægter på kvinder vise vej?