oktober 07, 2014

Helsingørs herligheder


Sex, sex, sex – man vælter sig rundt i sex i alle medier som om det var en nyhed og ikke var opfundet af Adam og Eva, ja, længe før. Man kan dårligt se en film uden at man skal have et samleje serveret med diverse detaljer. Åbenbart er det resultatet af den udflippede psykologopdragelse af børnene gennem den fri opdragelse fra børnehavens «bollerum» til skolens undervisning i pornoblade og de kommunistpåvirkede 68'eres kollektive kærlighedsløse sex-ydelser og nydelser. Børnene fra dengang styrer i dag land og rige som politikere og embedsmænd.

Jeg var i Helsingør fornylig og langt ude på det tidligere skibsværfts grund så jeg noget blinke som sølv i solen. Det lignede den lille havfrue på Langelinie. Det viste sig at være det banale makværk, som Politikens «kultursider» skrev om i marts 2010, der «delte vandene» mellem Helsingørborgernes holdninger. Det er «lavet af de internationalt anerkendte kunstnere Michael Elmgreen og Ingar Dragset», skrev avisen. Nåh! For mig at se, er der ikke tanke om kunst, men om en trend i tiden, som skal følges af alle politisk-korrekte, og som sjovt nok er som taget ud af «de kommunistiske langtidsmål». I dem gælder målet ikke at skænke os skønhed og glædeDet gælder nedbrydning og ødelæggelse af Vestens lande, det samme «kønsperspektiv», der skal nedbryde «mandchauvinisme», som Jalving nævnte fornylig i en kronik om det ynkelige Sverige. 
«Skulpturen (foran udsigten til Kronborg) hedder ’Han’ og er en nøgen yngling på to meter – en slags moderne storebror til Den Lille Havfrue på Langelinie i København. Den koster lidt over 3 millioner kroner og skal blandt andet vise, at manden i dag er blevet et seksualobjekt ligesom kvinden.» skrev Politiken.

Som så ofte i vor kaotiske opløsningstid skal man bevidst lede borgernes tanker hen på vore drifter, som tydeligt nok sættes øverst som det vigtigste af alt i menneskeheden. «Brød, sex og skuespil». Hvorfor har den fløj, der er med på noderne ikke taget skridtet helt ud og navngivet statuen «Hen» i stedet for «Han» eller kaldt den «Drømmende pædofil»?

Han er ikke «storebror» til Den lille Havfue. Hun er ikke noget sexobjekt. Man ødelægger bevidst
alle smukke romantiske tanker om havmænd og havfruer både hos H.C.Andersen og vor nedarvede folklore. Hvorfor gør man det? Derfor!

Det er ikke emnet, homosexualitet, i sig selv, der skaber forargelse og vrede. Faktisk kunde der helt sikkert skabes en smuk skulptur over det givne emne.
Det er først og fremmest de påtvungne holdninger, som vækker vrede.

Der er forskel på «Frihed til noget» og
«Frihed fra noget». Når nogle mennesker vil
påtvinge deres medmennesker bestemte tanker
og retningslinjer i tilværelsen, skal der også
være frihed for andre mennesker til at være
fritaget for deres mere eller mindre anmassende
perverse politik.

For at turisterne ikke skal slippe ånden fra 68
har man på «Kulturhuses" brandtrappe opsat en
plakat, der viser, hvad det hele i virkeligheden drejer sig om.