oktober 08, 2014

EU udvider optagelses-forhandlingerne med det islamiserede ISIS-Tyrki


Tyrkiet og Erdogan kan bogstavlig talt gøre, hvad de vil. EU-folkene er ligeglade – de vil have Tyrkiet ind i EU. Det er ubestrideligt sikkert, at AKP - det oprindelige kemalistiske Tyrki - vil forvandle Tyrkiet til en islamisk shariastat. Snesevis af tiltag i den retning er blevet omtalt i Politically Incorrect de seneste år. For det andet har Tyrkiet oprustet ISIS-folkenes hovedafhuggere, givet dem våben og har ladet tusindvis af krigere rejse igennem deres land for at styrte Assad i Syrien. Og nu er vi vidne til, at Tyrkiet står ved Syriens grænse og fornøjet ser på, at ISIS-terroristerne massakrerer Tyrkiets arvefjende – kurderne. EU finder det i orden. De vil trods det gerne have Tyrkiet med i Bryssel!


EU-kommissionen vil udvide forhandlingerne om Tyrkiets anslutning til EU på trods af den autoritær-kritiserede kurs, som den islamisk-konservative regering i Ankara står for. En påbegyndt diskussion om temaer som grundlæggende rettigheder, justits og retsstatsvæsen vil kunne åbne for en tidsplan for reformer, hed det i tirsdags i Bryssel fra myndighederne. Med ingen bedre begrundelse vilde man kunne kræve forandringer end med forhandlinger om det såkaldcte kapitel 23. EU-udvidelseskommissær Stefan Füle vil på onsdag fremlægge en beretning om forholdene i syv stater, som anstrenger sig for at opnå medlemsskab i EU.

Denne meddelelse står at læse overalt! Hvad bedømmelse af Tyrkiet som ISIS-ven angår og som tilskuer til nedslagtningen af kurderne i Kobane, kom det i går ovenikøbet i en glædelig og neutral åbning i TV-programmet «Dagens Nyheder». Først skal så mange kurdere som muligt dø, så vil Erdogan under et eller andet påskud marchere ind i Syrien og forsøge at styrte Assad og bagefter kan han stadig gøre noget imod ISIS, hvis de bliver ham for frække.
Denne plan er helt igennem i Obamas ånd og bliver også fulgt i Washington. Hvordan den fungerer, vil vi få at se. I mellemtiden demonstrerer kurderne næsten overalt i verden. De ved, hvad legen går ud på!


Kilde: Politically Incorrect 8. oktober 2014, oversat af Gertrud