januar 25, 2007

Superstatens grundlov

Den tyske forbundskansler Angela Merkel, som netop har overtaget formandsposten i EU er meget ivrig for at få genoplivet EU-konstitutionsforslaget og få det vedtaget som EU-grundlov så hurtigt som muligt.
Er det en ideologisk reminisens fra hendes stærke engagement i et tidligere diktatur, DDR´s kommunistiske parti?

Hun er - som hendes fornavne næsten røber (Angela= Engel. Dorothea = Guds gave) - datter af en præst, født i Hamborg, men opvokset i DDR. Hun var sekretær i propagandaafdelingen for kommunistisk ungdom, Agitprop. Da Berlinmuren faldt, skyndte hun sig over til Kristeligt Demokratisk Union (CDU).

Og nu er hun så i gang med opbygningen af storstaten, EU. Indbyggerne forstår ikke deres eget bedste, men skal narres eller med snuhed tvinges til at indordne sig. Projektet har umiskendelige lighedspunkter med DDR, Sovjet eller andre diktaturer. Man tager ingen hensyn til folkeafstemninger, men vender bare tilbage igen med de samme idéer, indtil befokningerne giver efter, og et Nej bliver vredet om til et JA. Vi har set det flere gange.

Anders Fogh Rasmussen forklarede i TV 24/1, at han personlig syntes godt om konstitutionsforslaget, og at man måske ikke behøvede en folkeafstemning i Danmark…

Så er vi forberedt. Så ved vi det. Fogh og andre EU-politikerne vil undgå afstemning, så de ikke risikerer at få det Nej, de ved ligger og lurer i befolkningerne. Måske mener Fogh ligesom den nu afgåede svenske statsminister, at forfatningsforslaget er for indviklet for befolkningen! Politikerne kan selv afgøre sagen. Han nævnte, at 18 (var det atten?) lande havde stemt Ja, men ikke, at der ikke var tale om folkeafstemninger.

I mere end halvtreds år har EU-toppolitikerne, verdens storindustri og storkapital holdt hemmelige møder og aftalt politiske tiltag henover hovedet på befolkningerne.

Er det ikke på tide, at få klare linjer?