januar 10, 2007

Dødstrusler

Det italienske parlamentsmedlem Daniela Santanché fik mandag aften (8/1) dødstrusler fra London. Brevets to sider, en på arabisk og en på engelsk, var suppleret med fotos af Theo van Gogh og Hirsi Ali.

Over og under billederne var der skrevet i hånden på arabisk: ”Dette er timen for min befrielse” og nedenunder: ”Nu er din time kommen”.
Under billederne var der et tredje af en fuldkommen tilsløret kvinde, som mindede om omslagsbilledet på Santanchés bog ”Den bandlyste kvinde. Fra omskærelse til befrielse”. Brevets engelske tekst var fra BBC den 23. oktober: Santanché ”har sagt, at sløret ikke er et krav i Koranen”, og at ”hun er blevet kaldt vantro af en imam.”

I virkeligheden har Santanché allerede levet under beskyttelse siden 20. oktober som følge af udsendelsen ”Modstrøms”, hvor hun af imamen Ali Abu Shwaima blev skældt ud for at være ”en vantro”, som ”spreder had”. Imamen er en af grundlæggerne af Foreningen af islamiske samfund og organisationer i Italien.
Efter hans mening er Santanché ”ignorant”, når hun hævder, ”at sløret ikke er et religiøst symbol og ikke er foreskrevet i Koranen.” For Abu Shwaima, som drømmer om at islamisere Italien i løbet af ti år og som lever polygamt, ”er sløret en lov fra Allah. Det er Allah, som siger det, mennesker kan ikke nægte det.”

Så Santanché risikerer livet for at hævde, at sløret ikke er et islamisk krav og forsvarer kvinders rettigheder til ikke at bære det. En rettighed, som 85% af de muslimske kvinder i Italien tilslutter sig ifølge en undersøgelse offentliggjort under hendes rubrik i ”Il Giornale”.

Den arabiske tekst i brevet til Santanché angriber naturligvis, at muslimske kvinder i Vesten lægger sløret og tager arbejde på alle områder. Hvad er resultatet? de styrter ned på den laveste trin af udsvævelser og prostitution.
Den moderne kvinde er et værktøj og en leg i hænderne på perverterede og onde mænd. Oh, unge muslinske kvinde, islam er oprettet som en barriere for at beskytte dig med liderlighed. Din Hijab er din skønhed og skal beskytte din ære.” - ”Adskillelsen mellem mænd og kvinder er en moralsk nødvendighed. Sammenblanding er kilden til alt ondt og anledning til al elendighed.

Oh, unge muslimske kvinder, vær som Allah og hans profet har ønsket det, ikke som forførerne og de degenererede ønsker det.

Også en italiener af ægyptisk oprindelse, Mohamed Ahmed, sætter livet på spil. Han er leder for en privat TV i Padova, som anmelder islamisk extremisme og terrorisme. Forleden nat satte de ild på hans bil uden for hans hus. Han er blevet truet flere gange, men giver ikke op. ”Det er min pligt at fortsætte for Italiens vel”.

Kilde: Corriere della sera, Milano 10.1.07