december 20, 2015

Om Hans Engell        

af Morten Uhrskov:
Sandheden er ved at gå op for flere og flere. Nu har også Hans Engell, tidligere minister og tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet, meldt sig på banen, og tak til ham for det. Jeg har fundet artiklen, der ikke ligger online hos Ekstra Bladet, men et andet sted
Hans Engell skriver bl.a.:
”Udgifterne på flygtningeområdet er ude af kontrol, og det bliver værre…I Sverige har regeringen ligeud sagt, at det kommer til at gå ud over velfærden, når landets udgifter til flygtninge næste år stiger fra 3,2 pct. af statens samlede budget til 6,4…De 25.000 [i Danmark] vil med familiesammenføringer og nye børn i løbet af få år blive til 50.000. Altså tal som betyder, at den befolkningstilvækst, som igennem en del år har ligget på omkring 20.000, her vil tredobles…I sidste uge fastslog han [Torben Tranæs, direktør i SFI] i Børsen på baggrund af sine forskningsresultater, at 'Danmark står over for en ekstra regning på 11 mia. kr., hvis beskæftigelsen for indvandrere ikke stiger dramatisk de næste par år'…Hverken Løkke eller Mette Frederiksen fortæller sandheden til folk.”
Nej, det gør hverken statsministeren eller lederen af det største parti i Folketinget. Det er fuldstændig indlysende, at den nuværende flodbølge af indvandrere – hvis den får lov at fortsætte – vil smadre dansk økonomi og altså ødelægge mulighederne både for skattelettelser og/eller velfærdsforbedringer.
For igen at vende tilbage til Danmarks Statistiks opgørelse i Indvandrere i Danmark 2015, viser tallene for beskæftigelse allerede, at vi taler om en fuldtonet ulykke. Det kan bl.a. ses af det såkaldte beskæftigelsesindeks, hvor man sætter danske mænd og kvinder til indeks 100 (de to køn hver for sig) og derpå sammenligner dem med ikke-vestlige indvandrermænd, ikke-vestlige indvandrerkvinder, ikke-vestlige efterkommermænd og ikke-vestlige efterkommerkvinder. De fire tal, som skal holdes op imod de 100, hedder 68, 56, 84 og 81 (side 50). Langt, langt under niveauet for danskere. Og helt ødelæggende for velstanden i Danmark, hvis denne indvandring ikke standses
Det præcist samme billede tegner sig, når man ser på, hvor mange af de 30-59 årige der er på offentlig forsørgelse (side 89). Det er kun indvandrere, der er blevet målt på, ikke efterkommere, men billedet er i sig selv en forfærdeligt, eftersom de ikke-vestlige indvandrere udgør mere end to tredjedele af den samlede ikke-vestlige gruppe (side 11).
Vi går med andre ord med søvngængeragtig sikkerhed mod en destabilisering af Danmark, som vi aldrig har set magen til. Og politikerne fra de to største partier tillader, at det sker.  
Tror Lars Løkke og Mette Frederiksen, at det her går væk? Tror de, at disse problemer forsvinder af sig selv? Det tror jeg ikke på, at de selv tror. Dertil er tallenes tale for tydelig.
Spørgsmålet må derfor blive, hvorfor de fortsætter kursen, skønt de ved, at den fører os lige lukt i helvede.