december 27, 2015

Den kendte tyske blog "Politically Correct" sendte juleaften denne hilsen til alle sine læsere:

Jesu budskab: Frygt ikke!
Kære læser! denne tid er for os alle en fase af kommende dybtgribende ombrydninger, som ikke bare er tunge at bære, men som man i de kommende år, takket være Angela Merkel, også vil belaste Tyskland med. Men uafhængig af den indbudte islamterror og den fejrede asylgalskab er det nu jul. De kristne fejrer Jesu fødsel. Netop nu i dag behøver vi Jesu budskab : frygt ikke! Frygt ikke for menneskene!

Frygter derfor ikke for dem, thi intet er skjult, som jo skal åbenbares, og intet er lønligt, som man jo skal få at vide. Hvad jeg siger Eder i mørket, det taler i lyset, og hvad der siges Eder i øret, det prædiker på tagene. Og frygter, ikke for dem, som slå legemet ihjel, men kunne ikkde slå sjælen ihjel. (Mattheusevangeliet Kapitel 10, vers 26).  Anderledes end forbundsgøgleren mener vi  en vel begrundet angst for dette lands og vore børns fremtid.

Efter Jesu ord skal hverken frygt eller raseri kunne fratage os glæden ved festen over hans fødsel. Julesange, juletræ, familie, venner, bagning, gaver og lysende barneøjne...  Vi ønsker jer en jul med sjælsstyrke og alt, hvad er jer kært, i hvert fald et par timers fred i hjertet.

Hjerteligst fra Politically Incorrects Team.
PI, 24. Dez 2015 | 195 Kommentare