december 24, 2015

Julen er nordisk, og den har islam intet som helst med at gøre.

Fra den svenske blog "Every kinda people"  21.12.15

At sige "Merry Christmas" er værre end at myrde.

Krigen mod julen har nået et nyt absurd, hadefuldt niveau, denne gang fremfør at en imam. Han synes at hade det budskab, aom englene kom med den første juledag: "Fred på jorden og blandt menneskene velbehag".
Krigen mod julen har nået et nyt absurd, hadefuldt niveau, denne gang fremført at en imam. Han synes at hade det budskab, som englene kom med den første juledag: "Fred på jorden og blandt menneskene velbehag".
Han siger, at en god muslim aldrig vil sige "Merry Christmas" eller "Tak i lige måde" som svar. "Det er rent nonsens  at sige, at Gud fødtes den 25. december. Du gratulerer dem til de ondeste forestillinger, hvis du gør drt", siger denne imam. Han fortsætter med at sige, at det "er værre end utugt og at drikke alkohol og dræbe nogen, eftersom du godkender en af de største forbrydelser, som nogensinde er begået af børnene fra Adams synd."  
De kalder  islam "Fredens Religion" og det er den eneste religion på jorden, som mener, at "Merry Christmas" er mere krænkende end halshugning, stening og voldtægt. Samme religion som stener kvinder til døde fordi de ikke bærer komplet islamisk dragt, men finder det helt normalt at have sex med naboens ged.
Lad der blive fred på jorden, men regn ikke med radikale islamister for at opnå det.