december 18, 2015

Misbrug af børn i Skåne

Udpegede og renoverede asylcentre brænder over hele Sverige. Befolkningen synes ikke
at være enige med deres valgte politikere i, at man skal tage imod alle mulige - ofte 
anonyme - mennesker på trods af diverse meddelelser, trusler og advarsler. Svenskere
 har god grund til at være skeptiske til så håbløst naive folk som Reinfeldt og ligesindede.

Nu sidst var det i Ekeby ved det skånske Bjuv. Og her skete der noget, som ikke bør ske: man brugte småbørn i en direkte manipulering med TV-seerne. Hvor forargeligt dette end er, er det desværre ikke uden forbillede og brug i visse politiske kredse. Småborn skal overhovedet ikke bruges i politisk spil, uafhænigt af hvem misbrugeren er.

Jeg skal gerne for 117. gang repetere den politiske plan for eventuelt nye bloglæsere:
Forhistorien er her: Efter sidste krig så kommunisterne en chance for indoktrinering af deres ideologi under den såkaldte Kolde Krig. De kom ret langt i DDR, der jo direkte var under hånd og halsret, men nåede ikke helt så langt i Danmark og Sverige, men dog et godt stykke. En af de allervigtiske mål, som de har sat sig, er at få indskrænket eller helt fjernet Forældremyndigheden, således at børnene kan opdrages af statsuddannede pædagoger til et fællesskab, som vil være det første skridt til en politisk tilnærmelse til kommunismen.

Det fremgik tydeligt af de lokale SVT-nyheter, at socialdemokraten Ann-Sofie Friedehjelm fandt børnedemonstrationen i Ekeby helt i orden og at småbørn dermed blev misbrugt. Det er en alvorlig sag, for Ann-Sofie udgør en myndighed i kommunen. Hun er Gud hjælpe mig formand for børne- og uddannelsesnævnet i Bjuv. Og går også ind for det samfundsopløsende program «Multikultur».
Den af SVT-reporteren uvalgte pige i demonstrationen skulde vel ikke tilfældigvis være datter af Ann-Sofie? Hun er i hvert fald indpodet med de samme holdninger og fremfører dem – trods sin alder-- ret håndfast til sin veninde som om hun havde været udsat for indokrinering. Hvorfor er hun for resten unavngiven, når hendes kammerat er navngiven?