december 20, 2015

Trusselsbreve til svenskereKonvertèr eller få hovedet kappet af

Sverige er bekendt for sin selvmorderiske "Verdensåbenhed". Hvem som helst må komme ind i landet og skal så frit og uforstyrret som muligt kunde dyrke sine kulturelle særegenskaber. Den, der måtte ytre noget derimod, vil hurtigt blive brændemærket som "racist".

Mange svenskere gør sig nu egne erfaringer. De har fået brev fra IS-organisationen eller fra disses korantro sympatisører. Budskabet var entydigt: konvertèr til islam eller vi hugger hovedet af dig.
Modtageren af budskabet får venligt nok tre dage på sig for at svare. Den britiske Daily Mail har oversat den svenske text:  "I Allahs navn, den barmhjertige, den nådefulde. I vantro vil blive halshugget i jeres eget hjem om tre dage. Vi vil derpå rive jeres rådnne lig i stykker.

Vælg mellem tre muligheder:
1. Konverter til islam
2. Betal vantro-skatten "Jizya" for beskyttelse.
3. Eller vi hugger hovedet af Dem.s
Politiet vil ikke beskytte Dem eller forhindre, at De bliver myrdet.(Døden kommer til jer alle).

Selvom de tre dage skulde gå ubenyttet hen, så er det dog psykologisk krig og beskrevet i koranens
Sura 3, vers 151: "Sandelig vi vil kaste skræk i de vantros hjerter, fordi de satte guder ved siden af Allah, som han ikke gav beføjelser og jeres bolig vil blive i helvbedes ild".                                                                                                           
At sprede angst er et probat middel, og der skal ikke meget til. Det er nok med et flyveblad, en opringning, natskjorteklædte i gadebilledet, - så trækker folk sig væk, giver plads til angriberen..
.
I forhold til befolkningstallet tager det lille Sverige og Østrig imod de fleste indtrængende, som hovedsagelig er muslimer.

Længe besvarede de svenske myndigheder borgernes bekymringer med et råb om mere Velkomen-kultur og en forstærket kamp imod racisme. Selv nu , hvor de har erkendt at der er grænser for flygtningemodtagelse og har skærpet betingelserne og sogar genindført grænsekontrol, gælder efter årtierlang naiv, hovedløs godmenneskepolitik: luk grænserne - terroren er kommet ind!

(Von L.S.Gabriel)
Politically Incorrect 18.12.2015