december 24, 2015

Hvad er der ikke sket...?


Det kan ikke være en tilfældighed.

Mens USA`s befolkning diskuterer om det er klogt at slippe flere syriske "flygtninger" ind i landet (selvom Obama vil gøre det uafhængigt af hvad den brede opinion eller kongressen mener) kan man spørge sig selv, om det udgør et problem at et betydeligt antal muslimer tjenstegør i høje stillinger i den amerikanske regering?
Er det i virkeligheden en muslimsk sammensværgelse eller er den blotte omtale af denne mulighed en konspirationsteori som savner  grund i virkeligheden?

Det kan ikke være en slump at Obama er så fuldstændig mislykket som præsident."The Political Commentator: "Hvad er der ikke sket i Amerika under hans ledelse?
ISIS og nært beslægtede terrororganisationer er blevet stærkere.
Mellemøsten i ruiner.
Den syriske flygtningekrise
Genoptagelse af den kolde krig med Rusland
Den forsætlige kollaps af Iraq
Nedbrydningen af relationerne med nationens venner og tilskyndelse til nye relationer med fjender.
En åben USA-Mexiko grænse, hvilket gør det sandsynligt, at terrorister allerede har taget sig ind i landet.              
Udhulingen af det amerikanske militær
Bagatelliseringen eller en fuldkommen ignorering af ISIS grusomheder.
Splittelse af USA langs racelinjer og tilskyndelse til had og mistro til politiet som kulminerede i "Black Lives Matter" - bevægelsen.
Expansion af USA`s gæld i den grad, at det har kvalt den globale økonomi, men ikke gjort noget godt for at forbedre den amerikanske økonomi.
Fuldstændig nedbrydning af vort regeringssystem og så videre og så videre
Hvis man tager et skridt tilbage og objektivt gransker, hvor vor verdcen befinder sig i dag efter bare to terminer af Obamas præsidentskab vilde logisk-tænkende sige, at alt dette må på en eller anden måde være planlagt i forvejen.

Kilde: Fra den svenske blog "Every kinda people" 22.12.15