december 22, 2015

En køn gang vrøvl


Kønsrolle-Galskaben koster!

De kønsrollegale har snablen langt nede i de offentlige pengekasser: der punges ud til ansættelser af køns-rolle-lektorer og -professorer. I Tyskland havde man i marts 2015  190 lærerstillinger i gender-forskning, hovedsagelig kvinder (https://www.youtube.com/watch?v=huorZeD8DMY), og studenteropgaver skal skrives så alle læsere - uafhængig af deres eget køn - kan læse det uden at blive krænket.

Også uden for "de højere" læreanstalter kan man skovle penge ind på nonsens.
Den ene af Sveriges to dominerende sexforeninger, RFSL, "Riksförbundet för sexuellt likaberättigande" arrangerer kursus overalt om kønsrolle-mønstre etc og overtaler kommuner og erhverv til at sende deres personale på sådanne kursus, og altsammen koster.


Den ovenfor nævnte sexforening, RFSL fandt på en ny pengeafpresning: certificat. Da der skulde arrangeres fælles-WC på et vordende asyl-center, fjernede man "mænd" og "kvinder" på WC-dørene og udskrev et "certifikat" på denne fælles-WC-indretning, som kommunen betalte flere tusinde kroner for.
"Sedan 2008 erbjuder RFSL HBT-certifiering, som innebär ett synliggörande av att en organisation arbetar strategiskt i syfte att erbjuda en god arbetsmiljö för anställda och ett respektfullt bemötande av patienter/klienter/brukare utifrån ett HBT-perspektiv".

Det kendte "flygtninge"slot i Surahammar, Westsuras Herregård, fik certificat som en af de første asylboliger med en HBTQ-certificeret badstue, kønsneutrale toiletter og "normkritisk indretning". Men alle asylsøgere fra 3. verden bryder sig ikke om disse skattefinansierede tiltag.

 http://www.friatider.se/k-nt-flyktingslott-fick-hbtq-certifierad-bastu·