december 19, 2015

Fup og Fiduser


Fordækte religiøse ritualer
Af Ole Gerstrøm, tidl. MF
3200 Helsinge

Der bedes en islamisk bøn over vore juleænder, når de bliver slagtet, skriver Jyllands-Posten 17/12. Og jeg fik and i går. Dermed blev jeg åbenbart narret til at deltage i dette religiøse ritual, hvor der siges »Basmillah allahu akbar,« hvilket betyder: »I Guds navn. Allah er den største«. Det er skandaløst. Det er fordækt religiøs påvirkning, som de kan prale af nede i Saudi Arabien. Men jeg mener afgjort ikke, at Allah er den største. Og jeg ønsker ikke at deltage i en bøn til vedkommende. Så man kunne i det mindste informere, med klar tekst på pakkerne, at anden er halalslagtet. Og dette er vigtigere end selv E-numre. For vi står midt i en kulturkamp, som jeg ikke vil bryde mig om at tabe.

Kilde:
http://www.jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE8313155/Den-danske-juleand-er-halalslagtet/
Den industrielle slagtning af danske ænder foregår altså efter halal-principperne, selv om de fleste af ænderne havner på danske middagsborde.

Det er ikke alene fordækt religiøs påvirkning. Sådan Hokus-pokus-bøn koster umådelig svimlende summer for vor kødexport til de muslimske lande, ligegyldigt om den fremsiges af en  imam på slagteriet eller aflires maskinelt. Slagterierne tør ikke andet end at underkaste sig kravet for at sikre sig afsætningen. Hvorfor skriver JP ikke om det. De ved det jo. Hvorfor skal det forties?

I øvrigt er dette falskspilleri med at kræve penge for noget ligegyldigt tøjeri plakieret af den ene af de to store sex-foreninger i Sverige, RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande.
 Vordende asylcentre indrettes efter de moderne sex-tanker om al slags sex og trans-vrøvl (læs "tramsvrøvl"). Toiletterne skal være ens for alle, ellers er det diskriminerende. Det ordnes nemt ved at fjerner indikationen "mand" eller "kvinde" på toiletdøren og udstede et HBT-eller HBTQ-certificat, som  nogle svenske kommuner angiveligt har betalt med tusindtals kroner.

 Vi er virkelig på vej tilbage til den sorteste middelalder.